کد خبر: 3312130
تاریخ انتشار : ۱۸ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۳:۳۶
حجت‌الاسلام عباسیان خبر داد:

برگزاری نشست کارگروه کشاورزی سازمان اوقاف به میزبانی استان مرکزی

گروه اجتماعی: مدیر کل اوقاف استان مرکزی تصریح کرد: کارگروه کشاورزی اوقاف به مدت دو روز از سه شنبه ۱۹ خرداد تشکیل می‌شود و هدف آن بهبود وضعیت کشاورزی در اراضی بلامعارض وقفی استان و ارائه راهکارهای مناسب در راستای افزایش حداکثر بهره‌وری از ظرفیت‌های اراضی کشاورزی و افزایش تولید است.

حجت‌الاسلام آیت‌الله عباسیان مدیر کل اوقاف و امور خیریه استان مرکزی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن‌(ایکنا) از استان مرکزی، از برگزاری کارگروه کشاورزی سازمان اوقاف استان خبر داد و افزود: نشست کارگروه کشاورزی سازمان اوقاف با حضور 5 استان کشور در اراک برگزار می‌شود که اداره کل اوقاف و امور خیریه استان مرکزی  میزبان این نشست خواد بود.


وی، ادامه داد: این کارگروه به مدت دو روز از سه شنبه 19 خرداد تشکیل می شود و هدف آن بهبود وضعیت کشاورزی در اراضی بلامعارض وقفی استان، احیا زمین‌ها به روش مکانیزه، بررسی مشکلات موجود در حوزه اراضی موقوفات و ارائه راهکارهای مناسب در راستای افزایش حداکثر بهره‌وری از ظرفیت‌های اراضی کشاورزی و افزایش تولید  می‌باشد.

مدیر کل اوقاف و امور خیریه استان مرکزی در پایان افزود: نشست کار گروه کشاورزی سازمان اوقاف با حضور استان‌های خراسان جنوبی، کرمان، گلستان، مازندران و مرکزی در سالن اجتماعات این اداره کل برگزار خواهد شد.

captcha