کد خبر: 3312743
تاریخ انتشار : ۲۰ خرداد ۱۳۹۴ - ۰۹:۰۶
به‌همت بانک مهر اقتصاد؛

همایش «عاشقان بهشت حسینی» در بندرعباس برگزار می‌شود

گروه اجتماعی: به‌مناسبت دهمین سال اعزام کاروان‌های عتبات عالیات، با حضور ۳۰۰ نفر از زائران کربلا، همایش «عاشقان بهشت حسینی» روز پنجشنبه، ۲۱ خردادماه در بندرعباس برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از هرمزگان، حجت‌الاسلام محمدعلی لبخندان، روحانی کاروان های زیارتی عتبات عالیات دیروز، 19 خرداد‌ماه در جمع خبرنگاران، گفت: از سال 1385 طی برنامه‌ریزی‌هایی که انجام شده کاروان‌هایی به عتبات عالیات اعزام شد که خوشبختانه این کار تاکنون تداوم داشته و 10 سال است که این اعزام‌ها به‌طور مستمر انجام می‌شود.

لبخندان در ادامه سخنان خود افزود: هدف اصلی مورد توجه در این کاروا‌ن‌ها، مباحث فرهنگی و آشنایی زائران با فرهنگ قرآن و اهل بیت(ع) بوده است.

وی تصریح کرد: در زمان حال که زمان حساسی است و تبلیغات علیه اسلام و به‌ویژه شیعیان زیاد است، انجام کارهای فرهنگی از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است که برگزاری همایش عاشقان بهشت حسینی یکی از این برنامه‌هاست.

لبخندان اظهار کرد: فلسفه برگزاری این همایش این است که در شرایط کنونی که عد‌ه‌ای غیر مسلمان با نام اسلام قصد تخریب چهره اسلام را دارند، ما وظیفه داریم چهره واقعی اسلام و قرآن و معارف عالیه ائمه معصومین(ع) را به مردم بیشتر معرفی کنیم.

وی عنوان کرد: در کاروا‌ن‌های اعزامی تمامی سنین حضور داشتند، این بیانگر علاقه فطرت پاک همه سنین و اقشار بوده که در کاروان‌های اعزامی با استفاده از توانمندی روحانیون و مداحین اهل بیت(ع) بعد از بازگشت از سفر، مبلّغین خوبی برای معرفی سیره اهل بیت(ع) تربیت شوند.

روحانی کاروان‌های زیارتی عتبات عالیات یادآور شد: در برگزاری همایش عاشقان بهشت حسینی افراد و مؤسسات زیادی مشارکت دارند که مهمترین آن‌ها، بانک مهر اقتصاد است که افرادی دلسوز و ولایی در آن مشغول هستند و سعی دارند به این امر الهی کمک کنند.

در ادامه، دبیر همایش عاشقان بهشت حسینی گفت: این کار که اکنون 10 ساله شده توسط تعدادی از جوانان عاشق اهل بیت(ع) ساماندهی شد.

محمدرضا صدری‌راد اضافه کرد: این کار بازتاب بسیاری خوبی در سطح ملی داشته است که می‌توان از علل موفقیت این کاروان را برنامه‌ریزی و ساماندهی توسط خود افراد کاروان بیان کرد.

صدری‌راد تصریح کرد: یکی از تمایزات این کاروان با دیگر کاروان‌ها این است که به مباحث فرهنگی توجه زیادی می‌شود که باعث شده در هر اعزام افراد اعزامی برای تشرف بعدی تشنه‌تر شوند.

وی ادامه داد: یکی از مواردی که در سفرهای زیارتی مهم است این است که زائر پس از انجام سفر و زیارت رها نشود و انجام کارهای فرهنگی برای آن‌ها ادامه داشته و همچنان عمق جان عاشقان اهل بیت(ع) از مفاهیم زلال اهل بیت تغذیه شود.

مدیرکل بانک مهر اقتصاد هرمزگان که این برنامه معنوی را همراهی می‌کنند نیز در این باره اظهار کرد: کسانی که به امام حسین(ع) تمسک جویند هیچ‌گاه گمراه نمی‌شوند و به‌رستگاری خواهند رسید.

علیرضا فتح‌اللهی نوا درباره مشارکت بانک مهر اقتصاد در همایش عاشقان بهشت حسینی تصریح کرد: اعتقاد داریم برای اینکه گمراه نشویم باید خود را به کشتی نجات امام حسین(ع) نزدیک کنیم که یکی از راه‌های نزدیک شدن به این کشتی رحمت، خدمت به زائران امام حسین(ع) است.

فتح‌اللهی نوا با بیان اینکه نگاه ما این است که باید به سمت چراغ هدایت برویم تا راه را پیدا کرده و به فلاح و رستگاری دست یابیم، تصریح کرد: یکی دیگر از بحث‌هایی که در این همایش به دنبال آن هستیم، ترویج لقمه حلال است. همان‌گونه که امام حسین(ع) در روز عاشوار رو به سوی سپاه دشمن کرده و آنها را نصیحت کردند و فرمود دلیل اینکه صحبت‌های من در شما اثر ندارد به خاطر لقمه حرامی است که شکم¬های شما را پر کرده است، پس ما وظیفه داریم استفاده از لقمه حلال را در ارکان اقتصاد و بانک ترویج دهیم.

فتح‌اللهی نوا عنوان کرد: ما این نگاه را داریم که در کارهای بانکی که انجام می دهیم معارف اسلامی را لحاظ کنیم تا کسب و کار حلالی داشته باشیم تا هم بتوانیم خود را به کشتی نجات نزدیک کرده و هم اطاعت محض از ولی رامورد توجه قرار دهیم.

وی به برنامه‌های جانبی این همایش اشاره کرد و یادآور شد: سنتی بودن عزادارای‌ها که مورد توجه و تأکید رهبر معظم انقلاب است در این همایش نیز اجرا می‌شود که چاووشی‌خوانی از جمله این مراسم است. همچنین، برپایی نمایشگاه عکس‌های 10 ساله اعزام کاروان، ایستگاه نقاشی من و زیارت امام حسین(ع)، یادداشت خاطرات و دل‌نوشته‌های زیارت، یادمان شهدا و تجلیل از خانواده‌های شهدای زائر از دیگر برنامه‌های همایش عاشقان بهشت حسینی است.

یادآور می‌شود، همایش «عاشقان بهشت حسینی» با مشارکت بانک مهر اقتصاد برگزار می‌شود.

captcha