کد خبر: 3313678
تاریخ انتشار : ۲۳ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۲:۳۷
وظیفه‎شعاع خبر داد:

ترتیل روزانه یک جزء قرآن به صورت زنده در مصلی امام(ره) تبریز

گروه فعالیت‌های قرآنی: مدیر مهد قرآن آذربایجان شرقی گفت: به روال سال‌های گذشته، در ماه مبارک رمضان امسال نیز مراسم جزءخوانی به صورت زنده در مصلی اعظم امام خمینی(ره) تبریز برگزار خواهد شد.

رحیم وظیفه‎شعاع، مدیر مهد قرآن آذربایجان شرقی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان شرقی اظهار کرد: با همکاری نهادهای مرتبط به ویژه سازمان تبلیغات اسلامی، اداره اوقاف و امورخیریه، اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی، مرکز صدا و سیما و بنیاد مصلّی امام خمینی(ره) تبریز برنامه‌ریزی برای ترتیل روزانه یک جزء به صورت زنده در مصلّی از اولین روز ماه مبارک رمضان انجام پذیرفته است.

وی با بیان اینکه هر روز یک ساعت پس از نماز ظهر این مراسم معنوی برپا خواهد شد از حضور قاریان برجسته استانی درکرسی تلاوت این محفل خبر داد و گفت: همچنین با توجه به اشتیاق مردم ولایتمدار دیگر شهرستان‌های استان برای حضور در چنین محافل قرآنی که به واسطه دوری از مرکز استان، امکان این امر برای آنان محقق نمی‌شود، مهد قرآن استان امسال در 5 نقطه از حومه‎های تبریز در مصلّی‎ها، مساجد و حسینه‎ها روزانه ترتیل یک جزء از قرآن را با حضور اهالی شهرستان‌های هم‌‎جوار به اجرا خواهد گذاشت.

وظیفه‌‎شعاع با دعوت از شهروندان و قرآن‎دوستان برای حضور پرشور در این محافل قرآنی، ادامه داد: بهترین اعمال در شب‌ها و روزهاى ماه مبارک رمضان، تلاوت قرآن است؛ اگر چه تلاوت قرآن در تمام اوقات ثواب دارد، ولى چون قرآن در ماه رمضان نازل شده، از اجر و ثواب ویژه‏اى برخوردار است.

مدیر مهد قرآن استان با استناد به فرمایش امام باقر(ع) مبنی براینکه «هر چیزى را بهارى است و بهار قرآن ماه رمضان است» بر اهتمام جدی والدین و خانواده‎ها برای یادگیری قرآن توسط فرزندانشان تأکید کرد و افزود: شروع هرکاری در این ماه بسیار مبارک و باعنایات الهی همراه است؛ پس چه نیکوست که پرداختن به تعالیم قرآنی نیز در همین ماه آغاز و تداوم یابد. مهد قرآن استان نیز در تبریز طبق سنوات گذشته برای فصل تابستان در واحد خواهران و برادران با برپایی کلاس‌‎های آموزش قرآن، در 9 رشته ثبت‎نام به‌‎عمل می‌‎آورد.

captcha