حجتالاسلام والمسلمین مهدی امیدیان، مدیرعامل اتحادیه مؤسسات قرآنی ـ مردمی استان لرستان در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، ضمن بیان این مطلب گفت: آزمون ورودی دوره تربیت مربی قرآن، سهشنبه و چهارشنبه، 26 و 27 خردادماه از سوی این اتحادیه انجام میشود.
وی با اشاره به اینکه در گذشته بنابر این بوده است که ابتدا آزمون کتبی اخذ میشد و سپس آزمون شفاهی، ادامه داد: اما با توجه به ورود افراد متخصص و مربیان متخصص در بحث آموزش در نظر گرفتهایم که ابتدا آزمون ورودی که تخصصیتر است از متقاضیان اخذ شود و افرادی که حدنصاب لازم را کسب کنند سپس به آزمون کتبی راه یابند.
امیدیان با اشاره به اینکه شرکتکنندگان در این آزمون ورودی متقاضیانی هستند که از طریق پایگاه اتحادیه برای حضور در دورههای تربیت مربی نامنویسی کردهاند، بیان کرد: این دورههای تربیت مربی شامل رشتههای روخوانی و روانخوانی، تجوید، صوت و لحن، پیشدبستانی و مفاهیم قرآن است.
ثبتنام 4 هزار نفر از اواخر سال90 در دورههای تربیت مربی
مدیرعامل اتحادیه مؤسسات قرآنی ـ مردمی استان لرستان با اشاره به اینکه از اواخر سال 90 تا کنون حدود چهار هزار نفر در دورههای تربیت مربی ثبت نام کردهاند، تأکید کرد: که از این تعداد هزار و 889 نفر در دورهها شرکت و بیش از 400 نفر قبول شده و گواهینامه دریافت کردهاند.
وی ادامه داد: همچنین امسال درنظر گرفتهایم تا دورههای تربیت مربی بدون محدویت زمانی برای متقاضیان حضور در این دوره انجام شود و این به این معناست که علاقهمندان در هر زمانیکه تمایل به حضور در دورههای تربیت مربی را دارند میتوانند با مراجعه به تارنمای اتحادیه مؤسسات قرآنی لرستان به نشانی http://etquran.com مراجعه کنند و پس از تکمیل فرآیند ثبت نامی و پس از اینکه به ظرفیت حدنصاب رسید و پس از اخذ آزمون ورودی در دورههای اصلی حضور پیدا کنند.
برگزاری دورههای تربیت مدرس و ممتحن پس از ماه مبارک رمضان
امیدیان با اشاره به پیشنیازهای این دوره عنوان کرد: دارا بودن حداقل مدرک تحصیلی دیپلم و حداقل سن 18 سال و حداکثر 40 سال است از جمله شرایط عمومی ثبت نامکنندگان است.
وی افزود: سعیمان بر این است تا بتوانیم افرادی که دورههای تربیت مربی را گذارندهاند، در دورههای تربیت مدرس و ممتحن که پس از ماه مبارک رمضان برگزار میشود، شرکت دهیم.
مدیرعامل اتحادیه مؤسسات قرآنی ـ مردمی استان لرستان تصریح کرد: درنظر داریم تا بتوانیم بودجههای قرآنی را در مسیر تخصصیسازی و کادرسازی مربیان قرآن قرار دهیم و در بخش تخصصی چون هزینههای بالا است امید داریم تا بتوانیم این بودجهها را از طریق همکاری دستگاهها و نهادها جذب کنیم.