به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، حسن محمدی، مدیرعامل اتحادیه تشکلهای قرآن و عترت اظهار کرد: با توجه به فرارسیدن ماه مبارک رمضان و برپایی نمایشگاه بینالمللی قرآن، معاونت قران و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، کارگروههای جانبی را بر عهده نهادهایی قرار داده است که کارگروه نهادها و مؤسسات قرآنی برعهده اتحادیه تشکلهای قرآن و عترت گذاشته شده است.
وی در ادامه افزود: اتحادیه تشکلهای قرآنی در سال گذشته در برپایی نمایشگاه قرآن و عترت بیش از 50 ورکشاپ و کارگروه را در بخش مؤسسات قرآنی برپا کرد و مؤسسات علیرغم به نمایش گذاشتن فعالیتهای جاری خود، فعالیتهای ویژه و منحصر بهفرد را در سالن اصلی اتحادیه تشکلهای قرآن و عترت کشور برپا کردند که این یک نوع برد تبلیغاتی داشت.
محمدی در ادامه به دیگر برنامههای اتحادیه در نمایشگاه بینالمللی قرآن اشاره کرد و افزود: بخش مشاوره که در سال گذشته در مرکز برپا بود، بسیار مورد استقبال مؤسسات و نهادها قرار گرفت.
وی با اشاره به حضور مؤسسات قرآنی در بیست و سومین نمایشگاه قرآن گفت: نمایشگاه قرآن، امسال در بخش نهادها و مؤسسات قرآنی تغییراتی را لحاظ کرده و بخش جدیدی را به بخشهای دیگر اضافه کرده است.
تولید محتوا در نشستهای تخصصی، هدف است
محمدی با اشاره به برپایی 50 نشست مختلف تخصصی و کاربردی در بیست و سومین دوره نمایشگاه قرآن تصریح کرد: یکی دیگر از برنامههای محتوایی در بخش نهادها و مؤسسات قرآنی میتوان به نشستهای تخصصی اشاره کرد که 10 نشست را در سطح مسائل کلان و تولید محتوا دنبال خواهیم کرد.
مدیرعامل اتحادیه تشکلهای قرآن و عترت در ادامه افزود: «سرای اهل نظر» بخش جدیدی است که در بخش مؤسسات و نهادها امسال درنظر گرفته شده است و با دعوت از نخبگان برجسته قرآنی و اساتید و کارشناسان حوزه مدیریت کشور و شخصیتهای مورد علاقه مردم برپا خواهد شد تا کارشناسان ضمن ارائه سخنرانی در موضوعات خاص بتوانند بهصورت مستقیم با مردم تعامل و ارتباط برقرار کنند.
مشکلات سختافزاری نمایشگاه رفع میشود
محمدی در ادامه به باقی ماندن مشکلات فضایی نمایشگاه اشاره کرد و افزود: در کشور فضای نمایشگاهی برای برپایی نمایشگاه وجود ندارد که این موضوع، نمایشگاهها را در برپایی دچار مشکل کرده است.
وی با بیان اینکه نمایشگاه قرآن سال گذشته در مکان باغ موزه دفاع مقدس برپا شده بود و مشکلات بسیار را از نظر سختافزاری برای غرفهداران بهوجود آورده بود، اظهار کرد: با توجه به برپایی نمایشگاه قرآن کریم در مکان باغ موزه دفاع مقدس مشکلات عدیدهای مانند نبود تهویه مناسب، نبود پارکینگ، نبود مکان استراحت و.. مؤسسات را درگیر کرده بود که متأسفانه با برپایی مجدد در این مکان این مشکلات به قوه خود باقی است اما مسئولان قول رفع مشکل گرمایشی و سرمایشی را دادهاند که امیدواریم تا حدودی این مشکلات رفع شود.
مدیر عامل اتحادیه تشکلهای قرآن و عترت کشور با بیان اینکه در نمایشگاه قرآن چندین کارگاه آموزشی برگزار میشود، گفت: برپایی کارگاه آموزشی، تولیدات قرآنی، کارگاه آموزشی، ارائه محصولات قرآنی از دیگر برنامههای محتوایی بخش نهادها و مؤسسات نمایشگاه قرآن کریم است.
گفتنی است؛ بیست و سومین نمایشگاه بینالمللی قرآن، از سوم تیرماه در باغ موزه دفاع مقدس و باغ کتاب برگزار میشود.