کد خبر: 3315503
تاریخ انتشار : ۲۷ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۱:۳۶
سید‌محمد کریمی عنوان کرد:

ارائه نقشه راه سه‌ساله؛ مهم‌ترین اقدام اتاق تعاون ایران

گروه اقتصاد: هجدهمین نشست تخصصی کمیسیون تأمین و توزیع تعاونی‌های مصرف اتاق تعاون ایران برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی اتاق تعاون ایران، سید‌محمد کریمی عضو هیئت‌رئیسه اتاق تعاون، در این نشست که با حضور معاونت امور استان‌های اتاق تعاون و جمعی از رؤسای اتحادیه‌ها و تعاونی‌های سراسر کشور برگزار شد، اعلام کرد: اولین کاری که به عنوان یک اقدام مهم در اتاق تعاون صورت گرفته، ارائه نقشه راه 3 ساله این اتاق است که برنامه‌ریزی اتاق تعاون را برای 3 سال آینده نشان می‌دهد.

وی با تأکید بر وجود برنامه‌ریزی استراتژیک در سازمان، گفت: از این طریق می‌توان کارها را جلو برد.

کریمی با اشاره به تعاونی‌ها وارد بورس می‌شوند، اعلام کرد: از این طریق بحث واگذاری سهام به سر منزل مقصود می رسد.

این عضو هیئت‌رئیسه بر برگزاری جلسات تخصصی با هیئت‌های داوری 3 اتاق و هم چنین نمایشگاه‌ها به طور مرتب در سطح کشور تأکید کرد.

وی با تأکید بر حضور یکی از اعضای هیئت‌ریسه اتاق تعاون در جلسات کمیسیون‌ها، بر جمع‌بندی مطالب مطرح شده و ارائه به هیئت‌رئیسه و همچنین تقویت کمیسیون‌های اتاق تعاون تأکید کرد.

در ادامه محمد‌مهدی تیموری، معاونت امور استان‌های اتاق تعاون ایران با اشاره به اینکه تعاونی‌های مصرف نماد بخش تعاون هستند، گفت: پیگیری موضوعات مربوط به کمیسیون‌ها از جمله کمیسیون مصرف به عهده آقای مرعشی گذاشته شده است.

وی بر برگزاری جلسات با دستگاه‌ها و مکاتبات با دستگاه‌ها تأکید کرد.

تیموری از این موضوع که نتوانسته‌ایم خدماتی که ارائه می‌دهیم را انعکاس دهیم و هم چنین از نداشتن بانک اطلاعاتی انتقاد کرد.

در ادامه این نشست، صمد مرعشی با اشاره به ضرورت افزایش غنای جلسات، بر کیفی کردن جلسات و تخصصی شدن آنها و تمرکز کردن بر روی یک موضوع تأکید کرد.

بر اساس این گزارش، در این جلسه محمد بداقی، رئیس کمیسیون گفت: مصوبات کمیسیون‌ها باید به دقت مورد پیگیری قرار گیرد تا راهشگای بخش باشد.

همچنین به موضوع نبود انسجام و اتحاد داخلی لازم بین مدیران اتحادیه‌ها اشاره شد و بر برگزاری جلسه‌ای بین رؤسای اتحادیه‌ها و مدیرعامل بانک توسعه تعاون تأکید شد.

از دیگر موضوعات مطرح شده در این کمیسیون، این بود که اگر تعداد دستور جلسات زیاد نباشد ولی همان که وجود دارد، مورد پیگیری قرار گیرد و به مرحله عمل درآید، بسیار مهم است.

علاوه بر این یکی از حضار جلسه به این نکته اشاره کرد باید یک اقدام عملی به صورت اعتراض صورت گیرد تا مردم در جریان شرایط اتحادیه ها قرار بگیرند.

در ادامه این نشست بر بی‌تفاوتی دولت نسبت به تعاون و ورشکستگی بسیاری از اتحادیه‌ها و ارائه تسهیلات به آنها تأکید شد.

captcha