کد خبر: 3315650
تاریخ انتشار : ۲۷ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۴:۳۴

سامانه جدید توزیع محصولات فرهنگی حجاج رونمایی شد

گروه فضای مجازی: در مراسمی با حضور نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت سامانه توزیع محصولات فرهنگی حجاج رونمایی شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) در مراسمی با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین سیدعلی قاضی عسکر، نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت و سرپرست حجاج ایرانی، سامانه توزیع محصولات فرهنگی حجاج رونمایی شد.

حجت‌الاسلام والمسلمین سیدجواد مظلومی، معاون فرهنگی بعثه مقام معظم رهبری در حاشیه این مراسم گزارشی از فعالیت‌های فرهنگی و شیوه ارسال و توزیع محصولات فرهنگی به نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت ارائه و اظهار کرد: این طرح برای نخستین بار در حج امسال اجرای می‌شود که امیدواریم در سال‌های آینده فعالیت‌های آن افزایش یابد.

وی افزود: با اعطای اولین سری بن‌های محصولات فرهنگی حجاج به نخستین مدیر کاروان، نظام جدید توزیع آغاز شده و از این پس مدیران کاروان‌ها می‌توانند به صورت آنلاین و الکترونیکی فعالیت‌های فرهنگی و شیوه توزیع آن را دنبال کنند.

حجت‌الاسلام مظلومی تصریح کرد: در شیوه جدید، بن و فهرست محصولات فرهنگی توسط مدیران در اختیار حجاج قرار می‌گیرد و کتاب‌ها و لوح‌های فشرده منتخب زائران توسط مدیر در سامانه ثبت می‌شود.

وی ادامه داد: پس از گردآوری اطلاعات توسط مدیران، در نهایت بسته حاوی محصولات سفارشی هر کاروان توسط نشر مشعر به مدیر تحویل و در بین زائران توزیع می‌شود.

captcha