کد خبر: 3316184
تاریخ انتشار : ۳۰ خرداد ۱۳۹۴ - ۰۹:۴۶

وقف یک باب منزل مسکونی در گچساران

گروه اجتماعی: مدیر روابط عمومی اداره‌کل اوقاف کهگیلویه و بویراحمد از وقف یک باب منزل مسکونی به متراژ ۴۳۶ متر مربع از سوی اهالی روستای مظفرآباد شهرستان گچساران جهت احداث حسینیه ثارالله خبر داد.

سید‌محمد هاشمی، مدیر روابط عمومی اداره‌کل اوقاف و امور خیریه کهگیلویه و بویراحمد در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کهگیلویه و بویراحمد، از وقف یک باب منزل مسکونی به متراژ 436  متر مربع از سوی اهالی روستای مظفرآباد شهرستان گچساران جهت احداث حسینیه ثارالله خبر داد.

وی در ادامه از اهدای پنج میلیون تومان جهت ساخت گنبد امامزاده باباحاجی(ع) دنا از سوی یعقوب فتاحی‌فر، خیّری از این شهرستان خبر داد.

مسئول روابط عمومی اداره‌کل اوقاف و امور خیریه کهگیلویه و بویراحمد در ادامه، از اهدای دو میلیون تومان دیگر از سوی خیّر کهگیلویه‌ای به نام غلام داستان به بقعه این امامزاده خبر داد.

هاشمی در بخش دیگری از سخنان خویش از دریافت رایگان نرم‌افزار حفظ موضوعی قرآن کریم(قابل نصب بر روی‌ گوشی‌های هوشمند) از سایت اداره کل اوقاف استان خبر داد.

وی در ادامه سخنان خود از بازدید حجت‌الاسلام و السملیمن حسنی‌نیا، مدیر‌کل تحقیق سازمان اوقاف و امور خیریه کشور از استان برای بررسی و رفع مشکلات ادارات سطح استان در حوزه مربوطه پرداختند.

captcha