کد خبر: 3316732
تاریخ انتشار : ۳۱ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۱:۱۹
پرواز تأکید کرد؛

ضرورت راه‌اندازی دارالقرآن قلعه‌رئیسی

گروه اجتماعی: رئیس شورای اداری چاروسا بر ضرورت راه‌اندازی دارالقرآن شهر قلعه‌رئیسی در جهت غنی‌سازی طرح اوقات فراغت جوانان و ترویج فرهنگ قرآنی تأکید کرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کهگیلویه و بویراحمد، حیات پرواز، رئیس شورای اداری چاروسا روز گذشته، 30 خرداد در نشست شورای آموزش و پرورش چاروسا با بیان اینکه ماه رمضان بهترین فرصت جهت بالا بردن سطح معلومات دینی است، بر ضرورت راه‌اندازی دارالقرآن شهر قلعه‌رئیسی در جهت غنی سازی طرح اوقات فراغت جوانان و ترویج فرهنگ قرآنی تاکید کرد.
وی با بیان اینکه  لازم است محفل انس با قرآن در ادارات برگزار شود و با اشاره به اینکه اوقات فراغت دانش‌آموزان مختص به یک اداره و نهاد نیست، یادآور شد: ادارات با طلاب و روحانیون اعزامی به منطقه در ایام ماه مبارک رمضان همکاری کنند.
بنا بر این گزارش، همچنین، محمد شکوهی، رئیس آموزش و پرورش چاروسا نیز با بیان اینکه ماه مبارک رمضان، ماه نزول قرآن، روشنی قلب‌ها و تزکیه نفس است، از برگزاری مراسم جزءخوانی قرآن در آموزش و پرورش چاروسا خبر داد.
وی در ادامه سخنان خویش با بیان اینکه غنی‌سازی اوقات فراغت دانش‌آموزان می‌تواند در شکوفایی استعدادها نقش مهمی داشته باشد، از راه‌اندازی چهار پایگاه برای اوقات فراغت دانش‌آموزان خبر داد.
بنا بر این گزارش، همچنین، حجت‌الاسلام سید مهدی افراز، امام جمعه موقت قلعه رئیسی نیز با بیان اینکه در ماه رمضان همه اعمال حتی خواب روزه‌دار نیز عبادت محسوب شده و قرائت هر آیه از قرآن کریم برابر با ختم قرآن است، اضافه کرد: در این ماه شیاطین در غل و زنجیر هستند بنابراین درهای مغفرت باز  بوده  و انسانی که در این ماه بخشیده شود مانند کودکی است که تازه از مادر تولد شده و  گناهی را مرتکب نشده است.
وی با اشاره به اوقات فراغت دانش‌آموزان در تابستان، ابراز کرد: اجرای طرح‌های اوقات فراغت با محوریت مساجد سبب کاهش آسیب‌های اجتماعی شده است.
بنا بر این گزارش، همچنین، صابر پیکر، شهردار قلعه‌رئیسی نیز با بیان اینکه در کلاس‌های اوقات فراغت باید ترویج فرهنگ قرآنی مورد توجه قرار گیرد، افزود: در این طرح تلاش خواهیم کرد چگونگی زندگی شهرنشینی را گسترش دهیم.

captcha