کد خبر: 3318256
تاریخ انتشار : ۰۳ تير ۱۳۹۴ - ۱۳:۴۳

افزایش سهم محرومان خراسان‌شمالی از برکات زکات

گروه اجتماعی: قائم مقام کمیته امداد امام خمینی(ره) خراسان‌شمالی گفت: برای نخستین‌بار ۶۰ درصد از زکات صرف محرومان می‌شود.

محمدعلی اکبریانی، قائم مقام کمیته امداد امام خمینی(ره) خراسان‌شمالی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان‌شمالی، اظهار کرد: طی سال گذشته فقط 10 درصد از زکات جمع‌آوری شده برای کمک به نیازمندان هزینه می‌شود و 90 درصد باقی مانده صرف پروژه‌های عمرانی می‌شد.
وی خاطرنشان کرد: بر اساس برنامه‌ریزی امسال بیش از 60 درصد زکات جمع آوری شده از روستاها صرف محرومین و نیازمندان می‌شود.
اکبریانی عنوان کرد: زکات جمع‌آوری شده از هر روستا و منطقه صرف امور نیازمندان و محرومین در سرفصل‌های معیشت، درمانی، اشتغال و مسکن آنها می‌شود و ساخت پروژه‌ها در اولویت بعدی قرار دارد.
وی گفت: مطابق توافقنامه باید امسال بیش از 60 میلیارد ریال زکات جمع آوری شود که این مبلغ طی سال گذشته 67 میلیارد ریال بود. سال گذشته 140 درصد مبلغ توافقی محقق و بیش از 9 میلیارد و 400 میلیون تومان زکات جمع‌آوری شد.
قائم مقام کمیته امداد امام خمینی(ره) خراسان‌شمالی ادامه داد: متأسفانه کمک به نیازمندان از محل زکات جمع‌آوری شده در سال‌های گذشته بسیار کم بود که با توافقات انجام شده سهم کمک به نیازمندان چند برابر شد.

captcha