کد خبر: 3320725
تاریخ انتشار : ۰۸ تير ۱۳۹۴ - ۰۷:۵۶
فرماندار پل‌دختر:

برنامه‌های ماه رمضان مسجدمحور باشد

گروه اجتماعی: ترابی‌نژاد بر لزوم برگزاری برنامه‌های ویژه ماه رمضان در مساجد تأکید کرد و گفت: طرح «هر محله یک سفره افطاری» در مناطق حاشیه‌نشین، فقیرنشین و پایین‌شهر پل‌دختر اجرا می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، قدرت‌الله ترابی‌نژاد، فرماندار خرم‌آباد روز گذشته، هفتم تیرماه در تشریح برنامه‌های ویژه رمضان در این شهرستان با تاکید بر این‌که برنامه‌های ماه مبارک رمضان باید مسجد محور باشد، گفت: برپایی سفره‌های افطاری در شهرستان پل‌دختر یکی از برنامه‌های خوب در ماه رمضان است.

وی افزود: این برنامه‌ها باید در مساجد برگزار شود که در این راستا  لازم است دستگاه‌های اجرایی در برگزاری آن باهم هماهنگ باشند.

فرماندار پل‌دختر با اشاره به این‌که برگزاری برنامه‌های ماه رمضان در مساجد بهترین اقدام برای ایجاد همبستگی است، خاطرنشان کرد: ماه مبارک رمضان با سفره افطاری ساده می‌توان ثواب عظیم افطاری را برد زیرا پهن کردن این سفره‌ها در مساجد بدون فخرفروشی انجام می‌گیرد و این امر سبب نزدیک شدن دل‌ها می‌شود.

وی با اشاره به این‌که طرح «هر محله یک سفره افطاری» در مناطق حاشیه‌نشین ، فقیرنشین و پایین‌شهر پل‌دختر اجرا می‌شود، گفت: برای اجرای طرح هر محله یک سفره افطاری از دانشگاه‌ها، معلمان و مبلغان کمک گرفته می‌شود بنابراین در هر محله‌ای که قرار است افطاری بدهند با نصب بنرنوشته در آن محله اطلاع‌رسانی شود.

ترابی‌نژاد اضافه کرد: افطاری ساده یکی از موضوعاتی که مورد تأکید مقام معظم رهبری است که معظم‌له خواستار توجه ویژه به این مهم از سوی عموم مردم شدند.

وی در پایان تاکید کرد: لازم است شبکه بهداشت و درمان شهرستان در تمام مراحل پخت غذا حضور و نظارت داشته باشد و از جوانان در برای افطاری دادن دعوت به‌عمل آید.

captcha