معصومه اسماعیلی در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) گفت: نظامنامه کلان پروژه ها و پایان نامه ها با هدفمندسازی جریان حرکت علمی در پایان نامههای طلاب خواهر تدوین شده است.
وی ادامه داد: روند فعلی این است که موضوعات پایاننامهها به صورت جزء جزء از سوی طلاب دریافت و یا از سوی مدارس به آنان پیشنهاد و آنان پیگیری میکنند و مطالب خود را در قالب پایان نامه ارایه میدهند که موضوعات جزیی است.
اسماعیلی بیان کرد: در طرح جدید نیازهای علمی بانوان و نیازهای علمی کشور که میتواند توسط حوزه خواهران رفع شود رصد و در ذیل آن به طور مثال 20 الی 100 پایاننامه تعریف میشود.
وی اظهار کرد: این تعداد پایان نامه محتوای بسیار مناسبی برای رفع یک نیاز کلان علمی در حوزه علوم و معارف قرآن، تفسیر و یا هر رشته دیگری است.
اسماعیلی ادامه داد: در این روند، هر پایان نامه بسان یک تکه از پازلی است که وقتی کنار هم چیده شوند میتوانند یک جریان علمی کلانی را ایجاد و در راستای رفع یک مشکل علمی و یا نیاز اجتماعی به کار روند.
وی گفت: این نظام نامه تدوین شده و در مرحله تصویبخواهی است و تلاش ما بر این است که از مهرماه سال جدید یعنی نیمه دوم سال تحصیلی اجرایی شود.
مسئول غنابخشی پژوهش معاونت پژوهش حوزه علمیه خواهران تصریح کرد: بار اجرای این طرح بر دوش تمامی حوزه های خواهران در سراسر کشور است و مشمول پایاننامههای سطح سه در درجه نخست و مقالات سطح دو میشود.