کد خبر: 3321436
تاریخ انتشار : ۰۹ تير ۱۳۹۴ - ۱۲:۴۶
به منظور نحوه اجرای طرح 1449؛

جلسه شورای قرآن شهرداری منطقه ۱۵ برگزار شد

گروه فعالیت‌های قرآنی: جلسه هماهنگی شورای قرآن شهرداری منطقه ۱۵ برای اجرای طرح قرآنی ۱۴۴۹ برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا)، جلسه هماهنگی شورای قرآن شهرداری منطقه 15 برای اجرای طرح قرآنی 1449 امروز سه‌شنبه نهم تیرماه برگزار شد.
قاسم مالکی، مسئول شورای قرآن منطقه 15 شهرداری تهران در این جلسه عنوان کرد: طرح قرآنی 1449 با هدف تشویق و ترغیب علاقمندان کلام وحی، جهت پرداختن به امر حفظ آیات موضوعی قرآن‌کریم به عنوان یک ارزش اسلامی در میان شهروندان  و زمینه‌سازی جهت دستیابی به منویات مقام معظم رهبری درباره تربیت 10 میلیون حافظ قرآن برگزار می‌شود.
در جلسه هماهنگی که با شرکت 20 مرکز و موسسه قرآنی منطقه 15 شهرداری تهران برگزار شد بر راهکارهای اجرایی طرح قرآنی 1449 تاکید شد.
در منطقه 15 پس از تشکیل ستاد اجرایی طرح قرآنی 1449، سهمیه مؤسسات و خانه‌های قرآن مشخص شده و هم اکنون ثبت‌ نام از متقاضیان آغاز شده است و در پایان دوره  به نفرات برتر جوایزی تقدیم خواهد شد.
شایان ذکر است در پایان این جلسه بر حضور قرآنیان منتخب منطقه 15 در برنامه 1449 که از سوی سیمای قرآن تولید و پخش می‌شود تأکید شد.

captcha