مصطفی عباسی مقدم، رئیس مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) ضمن انتقاد از نامناسب بودن مکان جغرفیایی اختصاص داده شده به بخش دانشگاهی در نمایشگاه قرآن، اظهار کرد: این مکان مناسب بخش دانشگاهی نیست زیرا مکانی به آن اختصاص داده شده است که اگر بازدیدکنندهای با آن آشنا نباشد نمیتواند از امکانات آن نیز بهرمند شود.
وی تأکید کرد: موقعیت جغرافیایی بخش دانشگاهی در کل موقعیتی خوب و در شان جامعه دانشگاهی نیست و در دسترس عموم نیز قرار ندارد، بسیاری یا خسته میشوند یا اصلا فرصت حضور دراین قسمت را ندارند.
عباسی مقدم با بیان اینکه در بیست و سومین دوره نمایشگاه قرآن ضمن رایزنیهای گسترده با مسئولین نمایشگاه قرار بود علاوه بر بخش دانشگاهی بخش دیگری را برای سلامت نیز در اختیار وزارت بهداشت قرار دهند اما متأسفانه در این رابطه بد قولی شده و به همان بخش دانشگاهی اکتفا کردند.
فعالیتهای غرفه وزارت بهداشت در نمایشگاه بیست و سوم/ ارائه مشاوره به بازدیدکنندگان
وی در ادامه به فعالیتهای وزارت بهداشت در بیستوسومین نمایشگاه بینالمللی قرآن پرداخت و اظهار کرد: در نمایشگاه امسال به ارائه گزارش فعالیتها و همچنین ارائه خدمات مشاوره قرآنپژوهی و طب، تغذیه و طب سنتی و اسلامی میپردازیم همچنین سعی بر این داریم که غرفه وزارت بهداشت هم به نوعی اطلاع رسانی باشد و بتواند به بازدیدکنندگان خدمت رسانیکند.
این فعال قرآنی افزود: مشاورهها برای بازدیدکنندگان به صورت تفکیک شده در حوزههایی است که به آن اشاره شد.
وی یادآور شد: در حال حاضر دانشگاههای علوم پزشکی بقیهالله (عج) و شهید بهشتی در این کار وزارت بهداشت را یاری داده همکاری خوبی را در برپایی غرفه وزارت بهداشت نمایشگاه داشتهاند، از سوی دیگر قرار بود دانشگاههای علوم پزشکی تهران، کرمانشاه، شیراز و فسا نیز در این راه کمک کرده و به ساخت آیتمهایی اقدام کنند اما متأسفانه هنوز هیچ همکاری از سوی آنان ارائه نشده است.