کد خبر: 3323146
تاریخ انتشار : ۱۳ تير ۱۳۹۴ - ۱۷:۴۸

نماز از وقت فضیلت خود در زمان افطار نگذرد

گروه اجتماعی: مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه فرهنگیان چهارمحال و بختیاری به تشریح چگونگی انجام فریضه نماز در ماه مبارک رمضان پرداخت و گفت: مراقب باشیم در ماه مبارک رمضان به ویژه در زمان افطار نماز از وقت فضیلت خود نگذرد.

به گزارش خبرگزاری بین‎المللی قرآن(ایکنا) از چهارمحال و بختیاری، حجت‎الاسلام حبیب‌الله شاهسون، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه فرهنگیان چهارمحال و بختیاری 13 تیرماه در سلسه جلسه اخلاق ماه مبارک رمضان که بعد از اقامه نماز ظهر و عصر در مصلای شهرکرد برگزار می‌شود، با طرح این سوال که در موقع نماز مغرب و عشا در ماه مبارک رمضان ابتدا نماز بخوانیم و یا افطار کنیم؟ تصریح کرد: اگر انسان برای افطاری جایی دعوت شده و یا خانواده برای صرف افطاری منتظر او هستند بهتر است که اول افطار کند سپس به اقامه نماز بپردازد.

وی با بیان اینکه نباید در خوردن افطاری زیاده‌روی شود به گونه‌ای که انسان دیگر توان نماز خواندن نداشته باشد گفت: بزرگان و مراجع تقلید در این رابطه توصیه می‌کنند که اگر گرسنگی در موقع افطار به اندازه‌ای است که حضور قلب در نماز را از انسان سلب می‌کند بهتر است که ابتدا افطار شود.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه فرهنگیان استان با تاکید بر اینکه نماز همچون گوهر است گفت: باید مراقب باشید در ماه مبارک رمضان به ویژه در زمان افطار نماز از وقت فضیلت خود نگذرد.

وی در ادامه به توصیه‌های امام حسن مجتبی(ع) به اصحاب و یارانش اشاره کرد و گفت: این امام همام مسلمانان و به ویژه یاران و اصحاب را بر فراهم کردن زمینه‌ برای انجام کارخوب توصیه و همچنین بر جواب دادن بدی با خوبی تاکید می‌کردند.

شاهسون گفت: خوبی کردن در حق کسی که با تو بدی کرده نه تنها موجب خشنودی خدا خواهد شد بلکه شیطان و دشمن خدا را عصبانی خواهد کرد و کسی را که در حق تو بد کرده به عذاب وجدان و احساس گناه خواهد انداخت.

وی عیب‌پوشی کردن از دیگران را یکی دیگر از توصیه‌های مستمر امام مجتبی(ع) به شیعیان دانست و خاطرنشان کرد: بکوشیم عیوب دیگران را به صورت غیر مستقیم و در محافل خصوصی به آن‌ها منعکس کنیم.

عضو دفتر نماینده ولی فقیه در استان در ادامه به تبیین ویژگی و شاخص‌های یک انسان جوانمرد از زبان امام مجتبی(ع) پرداخت و گفت: جوانمرد واقعی کسی است که در همه عرصه‌های به ویژه اخلاقی و رفتاری همه جانبه عفت و حیا داشته باشد و مالش را از همه ناپاکی‎ها پاک و حلال کند.

captcha