علی اصغر فانی، وزیر آموزش و پرورش، در بازدید از نمایشگاه قرآن با حضور در غرفه خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) در گفتوگو با این خبرگزاری و در پاسخ به سؤالی در مورد استخدام پنج هزار نیرو در دولت قبل که گفته شده بود برخی از آنها حتی توان روخوانی قرآن کریم را نیز ندارند، گفت: با اینکه افراد بسیار قوی و توانایی نیز جزء افراد استخدام شده بودهاند اما متأسفانه همانطور که گفته شد افرادی نیز هستند که توان روخوانی قرآن را نیز ندارند.
وی افزود: اولین گامی که برداشته شد این بود که این افراد را از تدریس در کلاسهای قرآن منع کردهایم، تلاش ما بر این است که بتوانیم در نیروی انسانی آموزش و پرورش بهسازی ایجاد کنیم.
وزیر آموزش و پرورش تصریح کرد: یکی از سیاستهایی که اعلام کردهایم ساماندهی و بهسازی منابع انسانی آموزش و پرورش در همه رشتهها است و این کار را به پیش خواهیم برد.
فانی در ادامه در پاسخ به سؤال دیگری در مورد کم و کیف سند آموزش عمومی قرآن کریم، اظهار کرد: کارهای خوبی برای پیشبرد سند آموزش عمومی قرآن که ذیل کمیسیون آموزش عمومی و زیرمجموعه شورای توسعه فرهنگ قرآنی شورای عالی انقلاب فرهنگی تشکیل شده است، صورت گرفته است.
وی خاطرنشان کرد: چون دبیرخانه کمیسیون آموزش عمومی قرآن کریم در آموزش و پرورش قرار دارد خودمان را مکلف می دانیم حرکت خودمان را در آموزش و پرورش علمی و متناسب با نیاز و با توجه به مخاطبان شکل دهیم.
احیای دارالقرآنهای آموزش و پرورش
وزیر آموزش پرورش در مورد دارالقرآنهای آموزش و پرورش نیز یادآور شد: از زمانی که مسئولیت را عهدهدار شدم، در بیش از 600 دارالقرآن فعالیت خود را آغاز کردیم، دارالقرآنهایی که در سنوات قبل تعطیل شده بود را دوباره احیا کردیم.
فانی در پایان خاطرنشان کرد: امیدواریم این دارالقرآنها بتوانند نقش خود را در توسعه فرهنگ قرآنی به خوبی و بیش از پیش ایفا کنند و ما نیز از هیچ تلاشی و تا جایی که امکان داشته باشد برای این کار و رسیدن به این هدف فروگذار نخواهیم کرد.