کد خبر: 3325436
تاریخ انتشار : ۱۶ تير ۱۳۹۴ - ۱۰:۵۸
قهرمانی تأکید کرد:

ضرورت جلب محبت خدا با عفو و گذشت

گروه اجتماعی: مدیرکل حوزه علمیه آذربایجان غربی گفت: گذشت از لغزش‌های مردم نه‌تنها باعث جلب رحمت الهی و بهره‌مندی از آرامش برخاسته از آن می‌شود، بلکه موجب جلب محبت الهی نیز خواهد شد.

حجت‌الاسلام محمدجواد قهرمانی، مدیرکل حوزه علمیه آذربایجان غربی در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان غربی، بیان کرد: گذشت کردن از خطاهای دیگران، یکی از فضیلت‌ها و ارزش‌های اخلاقی انسانی است که در دین اسلام مورد توجه و عنایت قرار گرفته است.

وی گفت: عفو و گذشت از صفات پسندیده‌ای است که در مکاتب اخلاقی و دین اسلام مورد ستایش قرار گرفته و با به‌کار بردن این  صفت در زندگی می‌توان از ثمرات دنیوی و اخروی آن بهره‌مند و هم‌ردیف  پرهیزکاران و متقیان قرار گیریم.

قهرمانی در ادامه افزود: خداوند در آیات بسیاری بر ارزشمندی عفو و گذشت تأکید کرده و از صاحبان حق خواسته است که از خطا و اشتباه دیگری گذشته و رفتار نادرست آن‌ها را نادیده بگیرند.

وی افزود: عفو و گذشت در زمانی پسندیده است که دین یا ایمان مردم در خطرنبوده و اگرانسان در هر موضوعی به‌ویژه در مسائل اجتماعی و مربوط به حقوق مردم و جامعه و دین گذشت کند، عملی خائنانه خواهد بود.

مدیرکل حوزه علمیه استان آذربایجان غربی بیان کرد: عفو و گذشت، آثار مثبت بسیارى دارد و در رشد کمال انسانى، سلامت جسمى و روانى و بهبود روابط اجتماعى و نزدیکى به خدا بسیار مؤثر است.

captcha