کد خبر: 3325530
تاریخ انتشار : ۱۶ تير ۱۳۹۴ - ۱۲:۳۰
رضایی ارجمند:

ملموس بودن تفسیر قرآن برای مردم مستلزم نگرشی نو دراین حوزه است

گروه فعالیت‌های قرآنی: مسئول دارالقرآن حسینیه حضرت علی‎اکبر(ع) تبریز اظهار کرد: در عصر مجازی و دنیای اینترنت ملموس بودن تفسیر قرآن برای مردم مستلزم نگرشی نو دراین حوزه است.

محمدتقی رضایی ارجمند، مسئول دارالقرآن حسینیه حضرت علی‎اکبر(ع) تبریز در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان شرقی با بیان اینکه تطبیق تفسیر آیات قرآن با بحث‎های علمی روز، تفسیر این کتاب الهی را همواره با استقبال خوبی رو به رو کرده است، اظهار کرد: در عصر مجازی و دنیای اینترنت ملموس بودن تفسیر قرآن برای مردم مستلزم نگرشی نو دراین حوزه است تا با نوآوری و ابداعات جذاب و جوان‎پسند این قشر را به پای کرسی‎های تفسیر قرآن رهنمون شد.

وی با اشاره به تجربه خویش در این عرصه ادامه داد: اجرای برنامه‎های نمایشی و ایجاد هیجان معنوی در حاضران در جلسات تفسیر قرآن از دیگر راهکارهای مدیران این حسینیه برای دعوت مردم به دارالقرآن است.

مسئول دارالقرآن حسینیه حضرت علی‎اکبر(ع) خاطرنشان کرد: از اوایل آذرماه سال 93 در این دارالقرآن جلسات حفظ قرآن و برپایی کرسی‎های تلاوت و صلوات آغاز شده است. کرسی تلاوت قرآن نیز به طور مرتب روزهای دوشنبه هر هفته تا پیش از ماه مبارک رمضان با حضور علاقه‏مندان دایر بود.

رضایی ارجمند با اشاره به برنامه‏های کرسی‏های تلاوت دارالقرآن یادآور شد: ترتیل، شرح و تفسیر قرآن به روش جدید از آغازین روز ماه مبارک رمضان در حسینیه اجرا می‎‏شود که می‌توان گفت این برنامه برای اولین بار با نگرشی نو در تبریز برگزار می‏شود.

وی آسیب‎‏شناسی جلسات تفسیر قرآن و امتیازات بهره‌‎گیری از نمایش و جلوه‌های بصری در بحث تفسیر قرآن را از عوامل بنیادین در توفیق یافتن آن حسینیه دانست و تصریح کرد: از مهم‎ترین مشکلات این دارالقرآن نیز کمبود هزینه برای برپایی برنامه‎های قرآنی پیش‌‎بینی شده، عدم توان مالی برای بهره‎‏گیری از اساتید خارج استان، نظیر خراسان رضوی، قم، یزد، اصفهان و همینطور فقدان سایت اختصاصی است.

captcha