کد خبر: 3326242
تاریخ انتشار : ۱۹ تير ۱۳۹۴ - ۱۶:۲۱

قاری ایرانی رتبه سوم مسابقات بین‌المللی قرآن ترکیه را کسب کرد

گروه بین الملل: برگزیدگان مسابقات بین المللی قرآن ترکیه طی مراسمی، امروز، ۱۹ تیرماه درحالی تجلیل شدند که حبیب صداقت، نماینده ایران در رشته قرائت این دوره از مسابقات مقام سوم را کسب کرد.

به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا)، مراسم اختتامیه مسابقات بین‌المللی قرآن ترکیه بعد از نماز جمعه  با حضور رجب طیب اردوغان، رئیس جمهور و برخی از سران این کشور در مسجد سلطان احمد برگزار شد.

این در حالی است که حبیب صداقت؛ نماینده ایران در رشته قرائت مسابقات بین المللی قرآن ترکیه توانست رتبه سوم این دوره از مسابقات را از آن خود کند و جایزه خود را از دست رئیس جمهور این کشور دریافت کند.

بر اساس این گزارش نماینده کشور اندونزی مقام اول رشته قرائت این دوره از مسابقات و نماینده کشور فیلیپین مقام دوم این رشته را کسب کردند. همچنین در رشته حفظ این دوره از مسابقات ابوذر کرمی از کشورمان حضور داشت که با وجود اجرای خوب در مسابقات، نتوانست رتبه ای کسب کند. رتبه های اول تا سوم رشته حفظ به ترتیب به نمایندگان کشورهای ترکیه، کویت و نیجر تعلق گرفت. جایزه نفر اول رشته حفظ 60 هزار لیر و جایزه نفر اول رشته قرائت 50 هزار لیر اعلام شده بود.

گفتنی است؛ نخستین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن ترکیه از15 تیرماه، با حضور نمایندگان 50 کشور جهان و در دو رشته قرائت و حفظ کل قرآن کریم ، در شهر «استانبول» این کشور کار خود را آغاز کرد و امروز 19 تیرماه با معرفی نفرات برتر پایان یافت؛ مسابقات قرائت در مسجد «سلطان احمد» و مسابقات حفظ در مسجد «سلطان فاتح» برگزار شد.

حبیب صداقت و ابوذر کرمی به عنوان نمایندگان کشور‌مان در این رقابت‌ها حضور داشتند و صداقت، نماینده ایران در رشته قرائت چهار‌شنبه، 17 تیرماه، تلاوت خود را انجام داد.

گزارش تصویری مسابقات بین المللی قرآن ترکیه

captcha