مصطفی عباسیمقدم، رئیس مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، در مورد غرفه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در بیستوسومین نمایشگاه بینالمللی قرآن گفت: این غرفه در بخش دانشگاهی قرار گرفته است؛ البته قرار بود علاوه بر این غرفه، بخش سلامت نیز با کمک معاونتهای وزارت بهداشت راهاندازی شود که این موضوع منتفی شد.
وی افزود: در این غرفه سعی شده فعالیتهای فرهنگی و قرآنی دانشگاهها را با حضور نمایندگانی از دانشگاههای علوم پزشکی بقیهالله، علوم پزشکی ایران و علوم پزشکی تهران انعکاس دهیم؛ همچنین بحثهای مربوط به کمیسیون توسعه آموزش عالی و پژوهش قرآنی که از کمیسیونهای شورای توسعه فرهنگ قرآنی است را در این غرفه منعکس کردهایم.
عباسیمقدم در مورد دیگر فعالیتهای غرفه وزارت بهداشت گفت: در این غره به بازدیدکنندگان خدمات مشاورهای در زمینه مباحث طب سنتی و طب اسلامی و تغذیه از منظر قرآن و حدیث ارائه میشود.
وی ادامه داد: بخشی از آثار، کتب و نشریات قرآن و طب نیز در این غرفه معرفی شده است.
عباسیمقدم با بیان اینکه تمام فعالیتهای وزارت بهداشت در این غرفه ارائه نشده است، گفت: چند طرح عمده در حوزه فعالیتهای قرآنی و فضاسازی قرآنی در دانشگاهها و مراکز بهداشت و درمان و طرحهایی نیز در زمینه حفظ و قرائت داشتیم و به دلیل اینکه هنوز در مرحله تولید و اجرا قرار دارند به این نمایشگاه نرسیدند.
وی همچنین اظهار کرد: مشکل دیگری که با آن روبرو بودیم عدم انتشار برخی نشریات در زمینه قرآن و طب بهخ دلایل مختلف طی ماههای گذشته بود.
عباسیمقدم با تأکید بر اینکه باید حمایتهای بیشتری از فعالیتهای قرآنی دانشگاهها صورت گیرد، گفت: زمانی که حمایت کنیم میتوانیم خروجی بیشتری داشته باشیم اما اگر حمایت نشود نمیتوان انتظار زیادی داشت.
وی افزود: بعضی همایشهای قرآنی در سالهای گذشته برگزار شده اما در آثارش و یا مجموعه مقالاتی از آنها نداریم که بتوانیم آنها را منعکس کنیم.