رحیم خاکی، مشاور امور قرآنی وزارت ورزش و جوانان در بازدید از بیست و سومین نمایشگاه بینالمللی قرآن و با حضور در غرفه خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، در پاسخ به این سوال مبنی بر اینکه چگونه میتوان از ظرفیتهای نمایشگاه قرآن در جهت ترویج وعلاقهمند کردن خانوادهها و جوانان به قرآن استفاده کرد، اظهار کرد: ابتدا باید گفت که مسئولان قرآنی در جذب مخاطب مسئولیت چندانی ندارند؛ اما باید فعالیتهایشان را پختهتر و بهتر و قابلیتهایشان را با یک نگاه نمایشگاهی عرضه کنند.
وی افزود: آنچه که مسلم است رسانهها و خصوصا صدا و سیما نقش اساسی در تبلیغ و ترویج حضور خانوادهها در نمایشگاه و اثرات نمایشگاه برای خانواده خصوصا حضور فرزندان در کنار پدرها و مادرها برای فراگیری موضوعات مختلف قرآنی دارند.
فرصتی برای زدن جرقههای اولیه کودکان به موضوعات قرآنی
این قاری بینالمللی تصریح کرد: نمایشگاه قرآن میتواند ابزاری برای زدن جرقههای اولیه در جهت علاقهمند کردن کودکان و نوجوانان به موضوعات قرآنی باشد که این بستر هماکنون در اینجا فراهم شده است.
خاکی با اشاره به اینکه رسانهها باید تلاش مضاعفی در زمینه برگزاری نمایشگاه قرآن داشته باشند، گفت: رسانهها باید این اتفاق را به نحو مناسب اطلاعرسانی و فعالیتهایی را هم که در نمایشگاه قرآن رخ میدهد برای مردم منتشر کنند.
مسئولان قرآنی کار نمایشگاهی را جدی بگیرند
وی در ادامه تاکید کرد: مسئولان قرآنی هم باید کار نمایشگاهی را جدی بگیرند. یک کار نمایشگاهی باید فاخر باشد و برای آن هزینه کرد و با برنامه جنب و جوش و هیجان را در آن ایجاد کرد.
نمایشگاه یک ماهه، طولانی مدت است
این قاری بینالمللی کشورمان خاطرنشان کرد: از لحاظ زمانی به نظر میرسد که نمایشگاه یک ماهه، طولانی مدت است و شاید نصف این زمان، زمان مناسبی باشد که مردم در حداقل زمان، حداکثر استفاده را از ظرفیتهای آن ببرند و زمانی که فضا گسترش پیدا کرده است این امکان فراهم شده تا حجم بیشتری بتوانند از این فضا استفاده کنند.