به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن (ایکنا)، مراسم رونمایی از طرح ملی «اقرأ» که توسط دارالقرآن خانه کارگر طراحی و اجرا شده است، امشب 20 تیرماه در بیست و سومین دوره نمایشگاه بینالمللی قرآن و با حضور حجتالاسلام والمسلمین محمدرضا حشمتی، معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و علیرضا محجوب، نماینده مجلس شورای اسلامی برگزار شد.
حشمتی در ابتدای این مراسم در سخنان کوتاهی گفت: امیدواریم این سهولتی که توسط طرح ملی «اقراء» برای یادگیری قرآن فراهم شده است، باعث فراگیر شدن قران کریم شود.
وی در ادامه با بیان اینکه رسانهها در معرفی چنین طرحهایی باید تلاش خود را انجام دهند، افزود: پوشش رسانهای مناسب این طرح باعث خواهد شد تا زحماتی که برای طراحی آن صرف شده است دیده شود. امیدواریم خروجی چنین طرحهایی در نهایت نشر فرهنگ قرآن را به دنبال داشته باشد.
در ادامه این مراسم از طرح ملی «اقراء» رونمایی شد، طرح ملی اقراء طرحی است که از سوی دارالقرآن خانه قرآن طراحی شده است و در آن روخوانی قرآن کریم به صورت تلفنی به اقشار مختلف آموزش داده میشود.
در ادامه این مراسم علیرضا محجوب، نماینده مجلس شورای اسلامی در سخنانی با اشاره به اینکه دارالقرآن خانه کارگر هر سال در نمایشگاه قرآن با دست پر ظاهر شده است، گفت: فلسفه نمایشگاه قرآن این است که هر سال دستاوردهای جدید در عرصه فعالیتهای قرآنی ارائه شود که دارالقرآن خانه قرآن در این زمینه به وظیفه خود به خوبی عمل کرده است.
محجوب تصریح کرد: به اعتقاد ما نمایشگاه قرآن محلی برای بهرهگیری از بهترین چیزها برای بهترین افراد است چرا که رهروان راه قرآن بی شک بهترین افراد هستند.
وی خاطر نشان کرد: من به عنوان یک نماینده از دوستانمان در شورای نظارت بر سازمان صداو سیما شاکی هستم و گلایه دارم که چرا پوشش مناسبی داده نشده است، همچنین این گلایه را از مطبوعات نیز دارم، بهتر از نمایشگاه قرآن چیزی برای پوشش دادن وجود ندارد که بخواهیم آن را پوشش دهیم.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با تأکید بر اینکه خانه کارگر شعار کیفیت بخشیدن و عمق بخشیدن به فعالیتهای قرآنی را سرلوحه خود قرار داده است، گفت: ما سال به سال بر کیفیت فعالیتهای خود افزودهایم و تلاش کردهایم تا در آموزش فعالیتهای قرآنی رنج و زحمت را به حداقل برسانیم و این کار را با آموزش غیرحضوری امکان پذیر کردهایم.
محجوب با بیان اینکه افتخار ما این است که در دورترین مناطق و مرزها کارگران در طرحهای طراحی شده حضور مییابند، گفت: همین بحث آموزش غیرحضوری قرآن کریم از زمان محدودی که کارگران برای یادگیری دارند گرفته شده است.
این نماینده مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: برای آموزش دورههای غیر حضوری نزدیک به 50 نیرو در نظر گرفته شده است که بازدهی آنها بیش از 1000 نفر است. ما در تلاش هستیم تا قرآن را در بین کودکانی که هنوز وارد دبستان نشدهاند، فراگیر کنیم و در همین راستا نیز تفاهمنامهای با آموزش و پرورش منعقد کردهایم.