
به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از کرمان، مجتبی گوهرریز، معاون مسکن و گلزارهای شهدای ادارهکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان کرمان دیروز شنبه، 20 تیر در جلسه ساماندهی گلزارهای شهدای رفسنجان در فرمانداری این شهر گفت: ساماندهی گلزارهای شهدا در دستور کار است.
وی با بیان اینکه 60 درصد گلزارهای شهدای استان کرمان ساماندهی شده است، افزود: در کل استان کرمان 828 گلزار شهدا وجود دارد که 512 گلزار آن ساماندهی شده است.
گوهرریز بیان کرد: سال گذشته چهار گلزار شهدا در رفسنجان در دستور کار ساماندهی بوده است که با توجه به بودجه کم نیاز به خودیاری و همکاری مردم داریم.
وی تصریح کرد: این چهار گلزار در روستاهای قاسمآباد، جعفرآباد، دقوقآباد و عباسآباد حاجی هستند.
معاون مسکن و گلزارهای شهدای ادارهکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان کرمان ادامه داد: در مجموع شهرستان رفسنجان از 82 گلزار، 35 گلزار باید ساماندهی شود.
وی خاطرنشان کرد: شهرستان رفسنجان رتبه اول همیاری و خودیاری در زمینه ساماندهی گلزارهای شهدا را در استان دارد و هر جا که مبلغی گذاشتیم چند برابر از سوی خود مردم به آن افزوده شده است و توانستیم کارها را پیش ببریم.