کد خبر: 3326846
تاریخ انتشار : ۲۱ تير ۱۳۹۴ - ۰۹:۰۱
همزمان با شب‌های قدر؛

‌چهار محفل انس با قرآن به همت اتحادیه‌ مؤسسات زنجان برگزار شد

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: چهار محفل انس با قرآن به همت اتحادیه مؤسسات قرآنی استان زنجان همزمان با شب‌های قدر در چهار شهرستان اطراف این استان برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، اتحادیه مؤسسات قرآنی استان زنجان، در ایام ماه رمضان و شب‌های قدر، چهار محفل انس با قرآن را در مناطق ایجرود، هیدج، ماهنشان و صائین قلعه برگزار کرد.

دو محفل انس با قرآن کریم در شهرستان ماهنشان و صائین‌قلعه در ایام ماه رمضان، با حضور علاقه‌مندان و قاریان استان برگزار شد و دو محفل دیگر در شهرستان‌های هیدج و ایجرود در شب‌های قدر با حضور قاریان استان مانند رنگ رز، مجید نوری، یوسف قاسمی و سعید محمدی برگزار شد.

این محافل با همکاری اداره تبلیغات شهرستان‌های ایجرود، ماهنشان، ابهرو مؤسسه ولایت ماهنشان و اتحادیه مؤسسات قرآنی زنجان برپا شده است.

گفتنی است؛ مؤسسات قرآنی استان زنجان به‌منظور ترویج انس با قرآن کریم و همنوا شدن با ایام رمضان تا پایان این ماه، محافل ‌دیگری را در مساجد شهرستان‌های استان برپا خواهند کرد.

captcha