کد خبر: 3327264
تاریخ انتشار : ۲۱ تير ۱۳۹۴ - ۲۲:۵۱

نشست «سلامت در قرآن» برگزار می‌شود

کانون خبرنگاران نبأ: نشست طب اسلامی با عنوان «سلامت در قرآن» سه‌شنبه هم‌زمان با اختتامیه نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم برگزار می‌شود.

به گزارش کانون خبرنگاران نبأ وابسته به خبرگزاری ایکنا، نشست طب اسلامی با عنوان «سلامت در قرآن» که بنا بود یکشنبه 21 تیرماه در نمایشگاه بین‌المللی قرآن برگزار شود به سه‌شنبه 23 تیرماه موکول شد.

این نشست هم‌زمان با اختتامیه نمایشگاه بین‌المللی قرآن 23 تیرماه ساعت 22 در بخش حوزوی نمایشگاه و با حضور آیت‌الله سید حسن ضیایی، کارشناس برنامه حدیث تندرستی در شبکه جهانی ولایت برگزار می‌شود و همچنین در پایان این نشست جلسه پرسش و پاسخ برگزار خواهد شد.

یادآور می شود، آیت‌الله ضیایی از اساتید محترم حوزه و دانشگاه مشهد مقدس و مسلط به علم طب سنتی و اسلامی بر پایه سخنان و روایات بزرگان و ائمه معصومین است.  سخنرانی‌های ایشان به شکل هفتگی در برنامه نسیم شرقی در شبکه استانی خراسان رضوی پخش می‌شود و تعدادی از مخاطبان نیز برنامه‌های ایشان را از طریق اینترنت در سراسر کشور دنبال می کنند.

مرضیه محسنی

captcha