کد خبر: 3327446
تاریخ انتشار : ۲۲ تير ۱۳۹۴ - ۱۱:۱۷
قهرمانی بیان کرد:

دین اسلام؛ عامل همبستگی مذاهب اسلامی

گروه اجتماعی: مدیرکل حوزه‌های علمیه آذربایجان غربی گفت: اسلام دینی برای همبستگی مذاهب اسلامی بوده و این دین الهی تفرقه را نهی کرده است.

حجت‌الاسلام محمدجواد قهرمانی، مدیرکل حوزه‌های علمیه آذربایجان غربی در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان غربی، اسلام را دینی برای وحدت مذاهب اسلامی برشمرده و اظهار کرد: در دنیایی که در آن گناهان زیادی در حال رخ دادن است، توسل به دین اسلام و دوری از تفرقه  بین مسلمانان در وحدت بین مذاهب و رویارویی آن ها با این گناهان مؤثر است.

مدیرکل حوزه های علمیه آذربایجان غربی افزود: اسلام به‌عنوان یک برنامه اجتماعی بوده که تمام نیازهای مور نظر بشر از طریق آن قابل پاسخ‌گویی است.

قهرمانی ولایت و رسالت را در تحقق امر وحدت، از مهمترین عومل ایجاد وحدت در جامعه دانست و گفت: اگر تسبیح را به اسلام و ولایت و رسالت را به نخ تسبیح تشبیه کنیم خواهیم دید که بدون وجود نخ تسبیح ازهم می‌پاشد پس ولایت و رسالت در تثبیت دین اسلام ضروری است.

وی در ادامه بر شعار رهبر انقلاب اسلامی مبنی بر اینکه «شکنندگان وحدت عاملان دشمنان هستند» تأکید و اظهار کرد: درجامعه اگر ندای اسلامی طنین انداز شود آن جامعه  پیشرفت کرده و لازمه احیای برنامه‌های اسلامی در جامعه، وحدت و هم فکری مذاهب مختلف است.

قهرمانی دین اسلام را یک دین فراگیر و اجتماعی دانست و افزود: این دین الهی تنها برای مسلمان نیست، بلکه سایرافراد با هر دین و مذهبی نیز می‌توانند با توسل به دستورات اسلام، روش زندگی خود را تغییر داده و رنگ و بوی اسلامی به آن بخشند.

مدیرکل حوزه های علمیه آذربایجان غربی تأکید کرد: کشور ایرن کشوری است که در آن وحدت بین شیعه و سنی باعث شده که بر خلاف برخی کشورهای اسلامی دیگر، مردم دین‌دار و متعهد این کشوردر صلح و آرامش در کنار هم زندگی کنند.

captcha