کد خبر: 3327945
تاریخ انتشار : ۲۳ تير ۱۳۹۴ - ۱۱:۴۸

«علی اسدی صیفار»، نماینده ایران در مسابقات بین‌المللی قرآن سودان

گروه بین‌الملل: «علی اسدی صیفار»، حافظ کل قرآن و نفر دوم مسابقات سراسری قرآن شکوفه‌ها، دی‌ماه ۱۳۹۴ به هفتمین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن سودان اعزام می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا)، هفتمین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن کریم به میزبانی کشور سودان، دی‌ماه 1394 در خارطوم پایتخت این کشور و در رشته حفظ کل قرآن کریم همراه با تفسیر برگزار می‌شود.
در این دوره از مسابقات علی اسدی صیفار به نمایندگی از جمهوری اسلامی ایران حضور خواهد داشت.
این حافظ کل قرآن کریم سال گذشته در سی‌وششمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم در مقطع شکوفه‌ها که به میزبانی استان البرز برگزار شد، مقام دوم را کسب و با این مقام جواز حضور در مسابقات بین‌المللی قرآن سودان را بدست آورد.
ششمین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن سودان، 17 تا 22 دی‌ماه 93، در شهر «خارطوم»، پایتخت این کشور برگزار شد و «محمود نوروزی»، نماینده کشورمان در این مسابقات به عنوان نفر چهارم معرفی شد.

captcha