به گزارش کانون خبرنگاران نبأ وابسته به خبرگزاری ایکنا، آیتالله نمازی درحاشیه این مراسم گفت: برای ترویج فرهنگ قرآنی در جامعه، قرآنها را باید از خانهها و منازل بیرون آورد و در بطن جامعه قرارداد.
نماینده ولیفقیه در کاشان با اشاره به اینکه قرآن نباید برای ماندن در منازل و خانهها باشد گفت: برای ترویج فرهنگ قرآنی در جامعه، قرآنها را باید از خانهها و منازل بیرون آورد و در بطن جامعه قرارداد.
وی افزود: برگزاری آیین حفظخوانی قرآن کریم در میدان جهاد کاشان ،جایی که خانوادهها بعد از مراسم افطار برای تفریح و استراحت خود انتخاب میکنند؛ میتواند به عنوان الگو به دیگر شهرستان های کشور معرفی شود.
به گفته وی، برای ترویج فرهنگ قرآنی در جامعه باید قرآن را از منازل و خانهها بیرون ودر بطن جامعه قرار داد و این ابتکار مؤسسه امیرالمؤمنین کاشان طرح ابتکاری مؤثری در این زمینه است.
نماینده ولی فقیه در کاشان گفت: برخی افراد به دلایل مختلف نمیتوانند به مساجد و حسینیهها مراجعه کنند اما فراهمشدن فضای قرآنی در فضایی که محل استراحت و تفریح خانوادهها است میتواند این زمینه را برای خانوادهها فراهم کند تا از این فضای معنوی استفاده و بهرهبرداری کنند.
آیتالله نمازی با تأکید بر اینکه امروز باید تمامی برنامههای فردی، فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و مدیریتی باید براساس قرآن پیاده شود گفت: قرآن کتاب عمل است نه این که صرفا برای خواندهشدن باشد، بلکه قرآن و دستورات قرآن باید در همه امور و شئون اسلامی پیاده شود.
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در ادامه تأثیرگذاری فعالیتهای قرآنی در جامعه را مهم قلمداد کرد و گفت: آنچه امروز در برنامههای قرآنی باید بروز و ظهور داشته باشد تأثیرگذاری قرآن در جامعه بهویژه برای جوانان است.
آیتالله نمازی همچنین لزوم شناخت جامعه از خداشناسی، معرفت شناسی و مبداء شناسی را یاد آورشد و گفت: اگر جامعه خدا را بشناسد و با خدا آشنا باشد، بسیاری از مشکلات موجود در جامعه قابل حل و فصل است.
نماینده ولیفقیه در کاشان در ادامه اظهار امیدواری کرد خدمتگزاران به قرآن بتوانند به برکت ماه مبارک رمضان، درمسؤولیت سنگینی که در این مقطع از تاریخ و ایران اسلامی در راستای معارف قرآنی بر میدارند موفق باشند.