کد خبر: 3328566
تاریخ انتشار : ۲۴ تير ۱۳۹۴ - ۱۴:۱۵

موفقیت ایران در مذاکرات نشانگر خودباوری ملت است

گروه سیاسی: قائم مقام ولی فقیه در خراسان‌شمالی گفت: مذاکره ایران با شش کشور دنیا نشانگر خودباوری و شخصیت دینی ملت ایران است.

حجت‌الاسلام ابوالقاسم یعقوبی، قائم مقام ولی فقیه در خراسان‌شمالی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان‌شمالی، اظهار کرد: موضوع مذاکرات هسته‌ای یک موضوع جمعی و مسئله اجتماعی است که از13  سال گذشته تاکنون آغاز شده و طی 22 ماه اخیر به اوج خود رسیده است.
وی ادامه داد: این مذاکرات نشان داد که ملت ایران خود برای خودش تصمیم گرفته و بر روی پای خود می‌ایستد نه این که کسی دیگر موارد را به آن‌ها دیکته کند.
یعقوبی افزود: نباید در مذاکرات به دنبال مطالبات اقتصادی بود و این که پس از انجام و کسب توافق از فردا ایران گلستان خواهد شد بلکه بخشی از این پروژه مربوط به تحریم‌ها و بخش دیگر مربوط به مسائل سیاسی است.
وی خاطرنشان کرد: انجام این مذاکرات نشان از قدرت سیاسی و دیپلماسی ایران دارد که این مهم هم‌اکنون به اثبات رسیده است.
یعقوبی با بیان خداقوت به تیم مذاکره کننده، گفت: مردم منتظر نباشند که از فردا مشکلات حل شود زیرا هنوز این مصوبات بر روی کاغذ ثبت شده و اجرایی نشده است، بنابراین مردم صبور باشند.
وی یادآور شد: بخشی از این توافق برمی‌گردد به مطالبات مردم ایران که به ناحق بلوکه شده است و بازپس گیری آن یک صدقه از سوی این کشورها نیست بلکه حق این مردم است.

captcha