کد خبر: 3331476
تاریخ انتشار : ۲۹ تير ۱۳۹۴ - ۱۶:۰۴
حجت‌الاسلام جنتی‌نیا:

مذاکرات هسته‌ای صلح‌طلبی و منطق قوی انقلاب را به تمام جهان مخابره کرد

گروه سیاسی: امام جمعه غرق آباد تأکید کرد: نتیجه مذاکرات گذشته از سلایق احزاب دستاورد بزرگی است که نه تنها به نفع نظام اسلامی بلکه به نفع انسانیت است و با این اقدام آنچه به تمام جهان مخابره شد صلح‌جویی و شناخت منطق قوی انقلاب اسلامی به تمام جهان بود.

حجت‌الاسلام علی جنتی‌نیا، امام جمعه غرق‌آباد در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی گفت: متأسفانه یکی از اشتباهات رسانه‌ای اعم از صدا و سیما، احزاب و گروه‌ها ترتیب دادن بحث‌های کوچه و بازاری در مورد مسئله هسته‌ای و تبدیل مسئله‌ای به این بزرگی، به شعار و دست‌مایه برای اظهار نظر همگان اعم از کارشناس و غیر کارشناس است.

وی ادامه داد: باید در خاطر داشته باشیم مسائل هسته‌ای و جریان مذاکرات کاملاً تخصصی است که اظهار نظر درمورد آن باید از طریق کارشناسان امر و افراد آگاه از اوضاع و شرایط حاکم صورت گیرد، همچنین مسائل پیرامون مذاکرات، مباحثی همه جانبه است که نظر متخصصین را می‌طلبد و با اینگونه دست‌آویز و شعاری کردن آن راهکار بهتری ارائه نخواهد شد و ضرورت دارد صدا و سیما از تداوم این سیاست اشتباه پرهیز کند.

حجت‌الاسلام جنتی‌نیا تصریح کرد: در زمینه بیانه مشترک و باید و نبایدهای آن، مردم گوش به فرمان رهبری باشند؛ چرا که ایشان وظیفه همگان را در ارتباط با توافقات مشخص و دانشمندان و آگاهان این حیطه را وارد میدان عمل کرده‌اند و وظیفه مردم را حمایت از این تیم دانسته‌اند.

امام جمعه غرق آباد با تأکید بر اینکه هیچ‌گاه نباید سنگر مبارزه با استکبار را خالی کرد، افزود: متأسفانه گاهی علیه تیم مذاکره کننده و کل جریان مذاکرات بدبینی بر فضای جامعه حاکم می‌شود که اصلاً به نفع نظام نیست، چراکه دشمن منتظر پیدا کردن چنین فرصتی برای ضربه زدن است، وظیفه مردم در این شرایط پشتیانی از تیم هسته‌ای است.

این مقام مسئول ادامه داد: مردم را به میدان کشاندن و شعاری کردن مسئله هسته‌ای و با دید انتقادی به مسئله نگاه کردن باعث ایجاد شقاق در درون نظام می‌شود و به نفع دشمن و برخلاف منافع ملی نظام است، دولت برخاسته از آرمان‌ها ملت و در جهت تأمین خواسته‌های مردم گام برمی‌دارد و اگر ملت و دولت با درایت بیشتری مسئله هسته‌ای را پیگیری می‌کردند نتیجه زودتر و  پربارتر درماه‌های اولیه به دست می‌آمد.

وی اظهار کرد: تا این مرحله نتیجه به وجود آمده از مذاکرات، گذشته از سلایق احزاب و جناح‌ها دستاورد بزرگی است که نصیب ایران شده، درواقع مذاکرات با محکوم کردن جنگ طلبی به پا خاست و ثابت کرد نظام ایران و سردمداران آن از منطق قوی برخوردارند و این پیام را به جهانیان ارسال کرد که ایرانی با مذاکره مسائل را فیصله می‌دهد و به هیچ‌وجه دنبال جنگ طلبی نبوده، امری که تاریخ نیز گواه آن است؛ لذا مذاکرات نه تنها به نفع نظام اسلامی بلکه به نفع انسانیت است و با این اقدام آنچه به تمام جهان مخابره شد  صلح جویی و شناخت منطق قوی انقلاب اسلامی به تمام  جهان بود.

امام جمعه نراق در پایان گفت: وظیفه ملت در این شرایط تقویت و حمایت از اصل مذاکره و تیم مذاکره کننده است و نباید فراموش کرد اگر این توافقات در میانه راه به هر دلیلی شکست بخورد ما پیروزی بزرگی داشته‌ایم که هیچ کس نمی‌تواند منکر آن شود و آن  صلح طلبی ایران در مجامع بین‌المللی است.

captcha