کد خبر: 3332476
تاریخ انتشار : ۰۲ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۵:۲۳

آغاز کنفرانس بین‌المللی مبارزه با تروریسم تکفیری در سوریه با حضور ایران

گروه بین‌الملل: کنفرانس بین‌المللی مبارزه با تروریسم تکفیری، صبح امروز، دوم مردادماه، با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی کشورمان در مرکز فرهنگی «دار الأسد» شهر دمشق آغاز شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از خبرگزاری رسمی سوریه(سانا)، این کنفرانس دو روزه با مشارکت «ولید معلم» وزیر امور خارجه سوریه، «علی جنتی» وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران، «عمران الزعبی» وزیر اطلاع رسانی سوریه و  130 شخصیت رسانه‌ای سوری، عربی و خارجی از روسیه، ایران، کوبا، اسپانیا، چین، ترکیه، افغانستان، پاکستان، مصر، لبنان، عراق، الجزایر، مغرب، بحرین، اردن، سودان، عربستان، تونس، قبرس، انگلیس ، آلمان و کویت آغاز شد.
این کنفرانس بین‌الملل به همت وزارت اطلاع رسانی سوریه و در مرکز فرهنگی ـ هنری «دار الأسد» دمشق در حال برگزاری است و فردا به کار خود پایان می‌دهد.
عمران الزعبی ضمن سخنانی در این کنفرانس تصریح کرد که مردم، ارتش و دولت سوریه با وجود همه سختی‌ها و جانفشانی‌ها، برای دفاع از وجود خود در برابر تروریست های تکفیری ایستاده اند.
وی گفت: دمشق از توافق هسته‌ای میان جمهوری اسلامی ایران و کشورهای گروه 5+1 استقبال کرد، چرا که ما در سوریه براین باوریم که این توافق دستاوردهای مهمی نه تنها برای ایران بلکه برای همه منطقه درپی خواهد داشت.
ولید المعلم، وزیر خارجه سوریه نیز طی سخنانی در این کنفرانس گفت: تشکیل یک ائتلاف بین‌المللی برای مبارزه با تروریسم تکفیری، امری ضروری است.
وی گفت: ایران مواضع خود در قبال بحران سوریه را هرگز تغییر نخواهد داد، سید علی خامنه‌ای، رهبر ایران در خطبه‌های نماز عید فطر و سایر مقامات این کشور در اظهارات مختلف تأکید کردند که به حمایت‌های خود از محور مقاومت ادامه خواهند داد.
وزیر امور خارجه سوریه افزود: توافق هسته‌ای ایران توافقی تاریخی است، زیرا این توافق منافع ملت ایران را محقق کرد و هرچه هم‌پیمان ما قوی باشد، ما نیز قوی خواهیم بود.
علی جنتیریال وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران نیز طی سخنانی در این کنفرانس گفت: جمهوری اسلامی ایران در کنار سوری‌ها قرار گرفت، زیرا ایران همیشه در کنار حق قرار می‌گیرد.
علی کریمیان، دبیرکل اتحادیه رادیو و تلویزیوهای اسلامی نیز بر ضرورت شناخت و بررسی اهداف تروریسم تکفیری به منظور مقابله و ریشه‌کنی این جریان شوم تاکید کرد.
کریمیان گفت: برگزاری این کنفرانس در سوریه فرصتی برای ترسیم سازوکارهای مقابله با تروریسم تکفیری است.

captcha