کد خبر: 3332488
تاریخ انتشار : ۰۲ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۶:۳۹

توافق هسته‌ای اقتدار و توان ملت ایران را در جهان به اثبات رساند

گروه سیاسی: امام جمعه موقت سنندج به نتیجه رسیدن توافق هسته‌ای را نشان از اقتدار و توان جمهوری اسلامی ایران دانست و گفت: در این موضوع که تمام دنیا یک طرف و کشورمان در یک طرف بود، قدرت و توان و اقتدار ملت ایران به دنیا ثابت شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کردستان، ماموستا محمدامین راستی،  امام جمعه موقت سنندج امروز، دوم مردادماه در آیین عبادی - سیاسی نماز جمعه این هفته سنندج از تیم مذاکرات هسته‌ای کشورمان نیز قدردانی و اظهار کرد: دولت و بویژه شخص دکتر روحانی در موضوع هسته‌ای تدبیر و امید که شعار آنها بود را به اثبات رساندند.
وی از رهنمودها و هدایت‌های رهبر معظم انقلاب نیز در این ارتباط قدردانی کرد و افزود: هدایت‌های مقام معظم رهبری یکی از دلایل اصلی دستیابی به این موفقیت بود.
امام جمعه موقت سنندج با بیان اینکه تیم هسته‌ای در تلاشی 24 ماهه توانست موضوع هسته‌ای کشورمان را به نتیجه برساند، اعلام کرد: به نتیجه رسیدن این موضوع پیروزی بزرگی برای ملت ایران بود و حقانیت این ملت را به اثبات رساند.
وی همچنین به نتیجه رسیدن این موضوع را نشان از اقتدار و توان جمهوری اسلامی ایران دانست و عنوان کرد: در این موضوع که تمام دنیا یک طرف و کشورمان در یک طرف بود، قدرت و توان و اقتدار ملت ایران به دنیا ثابت شد.
ماموستاراستی با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران اکنون به توانمندی و تکنولوژی هسته‌ای و توان غنی سازی دست یافته است، اعلام کرد: غربی‌ها هرچه تلاش کنند نمی‌توانند علم و تکنولوژی را از ملت ایران بگیرند.
وی با اشاره به اینکه غربی‌ها بیشتر از ما به این توافق نیاز داشتند، افزود: پیروز اصلی این میدان ملت ایران بودند.
امام جمعه موقت سنندج با اشاره به سفر رئیس جمهور به استان کردستان از دکتر روحانی خواست با اتخاذ راهکارهایی مناسب، مشکل بیکاری جوانان استان را تا حدی حل کند.
وی با دعوت مردم استان به استقبال گرم و باشکوه از رئیس جمهور و هیات همراه اظهار امیدواری کرد این سفر منجر به رفع بسیاری از مسایل و مشکلات مردم کردستان شود.
ماموستاراستی مردم کردستان را خونگرم و مهمان نواز توصیف کرد و افزود: این مردم استقبال بی نظیر و بیادماندی از دکتر روحانی خواهند کرد.
وی از مردم کردستان خواست برای تشکر از تدابیر رئیس جمهوری و دولت در موضوع هسته‌ای استقبال باشکوهی از آنان کنند و انگیزه لازم برای ادامه فعالیت را در آنان ایجاد کنند.
امام جمعه موقت سنندج سفر دکتر روحانی به کردستان را دارای خیر و برکات فراوانی دانست و اعلام کرد: مردم کردستان بویژه نسل جوان و تحصیل کرده از بیکاری و نبود شغل رنج می‌برند و از این رو ایجاد بسترهای لازم برای ایجاد اشتغال از مطالبات اصلی این مردم است.
وی بیکاری را منجر به انحراف جوانان و کشاندن آنان به سوی ناهنجاری‌ها و آسیب‌های اجتماعی از جمله اعتیاد دانست و اعلام کرد: مسئولان با اتخاذ تدابیر لازم باید از منحرف شدن جوانان جلوگیری کنند.
ماموستا راستی در بخش دیگری از خطبه های این هفته با اشاره به اینکه ماه مبارک رمضان به پایان رسیده است، ادامه داد: عبادت و شب زنده داری تنها مختص به این ماه نیست و مسلمانان باید در مابقی روزها و شب‌های سال از عبادت غافل نشوند.
وی همچنین روزه‌داری و شب زنده‌داری در ماه شوال را نیز دارای پاداش و اجرا بالایی دانست و افزود: از تمام لحظات باید برای نزدیکی بیشتر به خداوند متعال استفاده کرد.
امام جمعه موقت سنندج مسلمانان را به انجام عمل صالح که همان انجام واجباتی است که خداوند متعال به آن تأکید کرده دعوت کرد و یادآور شد: دوری از منکرات و زشتی ها و انجام اعمال صالح مسلمانان را عاقبت بخیر می‌کند.

captcha