کد خبر: 3332617
تاریخ انتشار : ۰۳ مرداد ۱۳۹۴ - ۰۹:۱۷
کنعانی‌مقدم:

وضعیت فعلی آمریکا در رابطه با مذاکرات مصداق «وَمَکَرُواْ وَمَکَرَ اللّهُ» شده است

گروه سیاسی: کنعانی‌مقدم با اشاره به سخنان روز گذشته وزیر خارجه آمریکا در شورای روابط خارجی آمریکا گفت: مکر آمریکا برای اختلاف‌افکنی در ایران خودشان را گرفتار کرد؛ به‌گونه‌ای که امروز شاهد ایجاد اختلاف در بین آمریکا‌یی‌ها هستیم.

حسین کنعانی‌مقدم، دبیرکل حزب سبز ایران در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا)، با اشاره به اتحاد گروه‌های مختلف مردم ایران در مسئله مذاکرات هسته‌ای گفت: یکی از اتفاقاتی که در رابطه با مذاکرات هسته‌ای ایران با گروه 1+5 رخ داد، این بود که همه قوا و اقشار مختلف مردم هم‌صدا با رهبر معظم انقلاب از تیم مذاکره‌کننده و اقدامات دیپلماتیکی که در این مسیر صورت گرفت، حمایت کردند و همچنین همگان بر خطوط قرمزی که از سوی رهبری مشخص شد، تأکید داشتند؛ این مسئله از جمله عوامل مهم ایجاد انسجام و وحدت در نظام جمهوری اسلامی شد که نشان‌دهنده پیوند امامت و امت است.
وی با بیان اینکه جریان استکبار و دشمنان نظام به دنبال این بودند که از این فرصت برای ایجاد فضای دوقطبی و اختلاف در جامعه استفاده کنند، گفت: دشمن برای اعمال سیاست‌های خود از روش «مکر» استفاده کرده است اما با کمک خداوند و با حمایت‌هایی که رهبر معظم انقلاب از مذاکرات و تیم مذاکره‌کننده داشتند، به مصداق آیه «وَمَکَرُواْ وَمَکَرَ اللّهُ وَاللّهُ خَیْرُ الْمَاکِرِینَ» مکر آنها خودشان را گرفتار کرد؛ به‌گونه‌ای که امروز شاهد هستیم دولتمردان آمریکا دچار دودستگی و اختلاف با صهیونیست‌ها، کنگره و گروه‌های مختلف شده است.
این کارشناس مسائل سیاسی با اشاره به سخنان روز گذشته وزیر خارجه آمریکا در شورای روابط خارجی آمریکا گفت: سخنان روز گذشته جان کری نشان می‌دهد که جمهوری اسلامی توانسته با روش‌های دیپلماتیک علاوه بر شکست طرف‌های مقابل، فضای دوقطبی را در آمریکا ایجاد کند و توطئه‌ای که آنها در جمهوری اسلامی دنبال می‌کردند را به خودشان بازگرداند.
وی تصریح کرد: در اجرای توافقنامه نیز که حداقل 10 سال به طول خواهد انجامید، وحدت و انسجام ملت ایران می‌تواند ضمانت اجرایی باشد.
کنعانی‌مقدم هدایت‌های رهبر معظم انقلاب را مهم‌ترین عامل انسجام ملی عنوان کرد و گفت: وزیر خارجه آمریکا نیز در سخنان خود بر این نکته اشاره داشت که وقتی رهبری در ایران تصمیم می‌گیرد، این تصمیم برای همه لازم‌‌الاجراست بنابراین جایگاه رهبری در سیاست خارجی جایگاه بسیار ارزشمند است.
وی با اشاره به نقدهای مطرح شده نسبت به مذاکرات و توافق صورت گرفته گفت: سه نوع نقد را می‌توان بررسی کرد؛ اول نقدهای تخصصی و کارشناسی است که باید در محافل خاص خود مانند شورای عالی امنیت و مجلس شورای اسلامی مطرح شود؛ این نقدها باید گفته شود و مورد توجه مسئولان قرار گیرد.
این کارشناس مسائل سیاسی افزود: نوع دوم نقدها، دلسوزانه است که با توجه به سابقه خیانت‌ها و جنایت‌های آمریکا که در ذهن تاریخی مردم نقش بسته، مطرح می‌شود؛ دلسوزان نظام سعی می‌کنند با اعلام خطر نسبت به سیاست‌های آمریکا، مسئولان را هشیار کنند و نگذارند تسلیم توطئه‌های غرب شوند.
کنعانی‌مقدم همچنین گفت: نقد سوم نیز به عبارتی نقد عامیانه است که بخشی از آن در رسانه‌ها و گروه‌های اجتماعی و از سوی قلم به دستان و اصحاب رسانه مطرح می‌شود؛ این نقدها نباید به ناامیدکردن مردم بیانجامد و باعث توقف در چرخه اقتصادی و توسعه‌ای کشور شود؛ گاه برخی رسانه‌ها با زدن شیپور ناامیدی در بین افکار عمومی ممکن است باعث توقف اقدامات و عملکرد نظام شوند که باید جلوی آنها گرفته شود.

captcha