کد خبر: 3334979
تاریخ انتشار : ۰۳ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۵:۳۸

2 وقف جدید در فارسان چهارمحال و بختیاری ثبت شد

گروه اجتماعی: سرپرست اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان فارسان از توابع استان چهارمحال و بختیاری از ثبت دو وقف جدید در این شهرستان خبر داد.

باباجان رئیسی، سرپرست اوقاف و امور خیریه شهرستان فارسان در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از چهارمحال و بختیاری، اظهارکرد: یک مسجد و یک باب منزل مسکونی در شهرستان فارسان وقف شد.


وی افزود: مسجد حضرت ابوالفضل(ع) در روستای تیک بخش بازفت به مساحت 300 مترمربع و یک باب منزل مسکونی در پردنجان به مساحت 220 مترمربع برای احداث حسینیه به فهرست موقوفات شهرستان فارسان در سال جدید اضافه شد.


رئیسی با بیان اینکه این منزل مسکونی توسط علیخانی، بانوی نیکوکار وقف شده است، بیان کرد: ترویج فرهنگ وقف از وظایف آحاد جامعه است و خوشبختانه بانوان این استان در این زمینه همواره نقش آفرینی می‎کنند.

captcha