کد خبر: 3335378
تاریخ انتشار : ۰۴ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۴:۲۵

آغاز ثبت‌‏نام جشنواره قرآن و عترت بهزیستی زنجان

گروه فعالیت‎های قرآنی: دبیر شورای فرهنگی بهزیستی استان زنجان از آغاز ثبت‎نام جشنواره فرهنگی – دینی قرآن و عترت سازمان بهزیستی در استان زنجان خبر داد.

حجت‎الاسلام یوسف مصطفوی، دبیر شورای فرهنگی بهزیستی استان زنجان در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‎المللی قرآن (ایکنا) از زنجان با اشاره به آغاز ثبت‎نام جشنواره فرهنگی دینی قرآن و عترت سازمان بهزیستی،ابراز کرد: این جشنواره به صورت ملی و سراسری همه ساله در این سازمان برگزار می‌شود و به همین جهت در تمام بهزیستی‎های سراسر کشور اجرا شده و استان زنجان نیز همگام با دیگر استان‎ها اقدام به اطلاع‎رسانی و ثبت‎نام این طرح کرده است.
دبیر شورای فرهنگی بهزیستی استان زنجان اظهار کرد: این جشنواره بزرگ قرآنی در گروه‎های شرکت کننده متعدد بوده و در شش گروه مجزا کارکنان و خانواده‎های آنان، نابینایان و معلولان جسمی و حرکتی، خانه‎های کودک و نوجوان، مربیان و خردسالان مهدهای کودک، فرهیختگان سالمند و زنان سرپرست خانوار برگزار می‌شود.
حجت‎الاسلام مصطفوی افزود: این جشنواره شامل رشته‎های قرائت، تحقیق، قرائت ترتیل، اذان، حفظ 10 جزء، حفظ 20 جزء و حفظ کل قرآن کریم، مدیحه‌سرایی، خوشنویسی، نقاشی کودکان، دل‎نوشته، شعر، تحقیق و پژوهش، عکاسی و کتابخوانی است.
وی عنوان کرد: زمان ثبت‎نام تا دهم مرداد بوده و در زمان پایان ثبت‎نام به دبیرخانه مرکزی ارسال می‌شود و پس از آن اقلام آموزشی تا بیستم مردادماه در اختیار شرکت کنندگان قرار می‎گیرد.
این مقام مسئول خاطرنشان کرد: مسابقات شفاهی مرحله استانی جشنواره شهریور و مهرماه برگزار شده و برندگان به مرحله کشوری راه می‌یابند و آثار مکتوب و هنری نیز تا اوایل آذرماه به دبیرخانه جشنواره ارسال و آثار برگزیده در اختتامیه جشنواره اعلام خواهند شد.
دبیر شورای فرهنگی بهزیستی استان زنجان با اشاره به اینکه با توجه به پیش‎بینی‎های انجام شده مرحله استانی مسابقات از ابتدای شهریور تا 15 مهرماه برگزار می‎شود، تصریح کرد: با توجه به اینکه استقبال شرکت‌کنندگان زنجانی از این جشنواره گسترده است و استان زنجان همواره جزء استان‎های تأثیرگذار در این جشنواره بوده است عموماً رتبه‎های برتر کشوری را به خود اختصاص داده است، لذا حساسیت در این جشنواره بالا بوده و می‎کوشیم هم‎چنان جزء استان‎های شناخته شده و مطرح کشوری در این طرح باشیم.
وی در پایان گفت: سال گذشته این جشنواره در 5 گروه برگزار شد که 9 برنده کشوری در این طرح به استان زنجان اختصاص داشت و امسال می‎کوشیم تا این تعداد را افزایش دهیم.

captcha