کد خبر: 3335750
تاریخ انتشار : ۰۵ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۲:۰۹

اعزام بیش از ۴۰۰ زائر ماکویی در قالب کاروان راهیان نور به مناطق عملیاتی شمال غرب

گروه اجتماعی: فرماندار ماکو گفت: بیش از ۴۰۰ زائر ماکویی در قالب کاروان راهیان نور به مناطق عملیاتی شمال غرب کشور اعزام می‌شوند که این امر می‌تواند گام‌های بلندی در راستای حفظ ارزش‌های انقلاب و آشنایی بیشتر مردم با مناطق جنگی باشد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان غربی، شاهین علیزاده، فرماندار ماکو صبح دیروز، چهارم مردادماه در جلسه هماهنگی اعزام کاروان راهیان نور به مناطق عملیاتی که در محل فرمانداری برگزار شد، گفت: تابستان امسال حدود 225 نفر آقا و 180 نفر خانم در قالب 9 دستگاه اتوبوس و در دو مرحله به مناطق عملیاتی شمال غرب کشور اعزام خواهند شد.

وی اعزام کاروان راهیان نور را یک کار فرهنگی عنوان کرد و افزود: انتقال ارزش‌های دفاع مقدس و ایثار، شهادت و از جان‌گذشتگی فرزندان این مرزوبوم به نسل‌های حال و آینده جزء ضروریات اجتناب‌ناپذیر است و این مهم در سایه توجه و اهتمام جدی مسئولان به امر اعزام کاروان راهیان نور محقق می‌شود.

فرماندار ماکو در پایان سخنان خود در این زمینه از مسئولان خواست حضور باشکوه و پررنگ‌تری در مراسم بدرقه کاروان راهیان نور داشته باشند.

همچنین، در ادامه این جلسه، مسئولان حاضر آمادگی خود را جهت همکاری در مورد اعزام کاروان راهیان نور اعلام کردند.

یادآور می‌شود، کاروان راهیان نور در روزهای 22 و 26 مردادماه جاری به مناطق عملیاتی شمال غرب کشور اعزام خواهند شد.

captcha