کد خبر: 3336728
تاریخ انتشار : ۰۷ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۳:۳۸

جایگاه کنونی ایران ثمره خون شهدا و ایثارگری جانبازان و آزادگان است

گروه اجتماعی: استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: آن چیزی که امروز ایران را به یکی از قدرت‎های بزرگ دنیا تبدیل کرده است ثمره خون شهدا و ایثارگری جانبازان و آزادگان ماست.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از چهارمحال و بختیاری، قاسم سلیمانی دشتکی در دیدار مهدی ایزدی، معاون تعاون و اموراجتماعی بنیاد شهید کشور با وی، اظهارکرد: اگر بخواهیم ارزش کار بنیاد شهید را ببینیم باید به هشت سال دفاع مقدس برگردیم و رشادت‎های رزمندگان را بیاد آوریم.

وی افزود: آن چیزی که امروز ایران را به یکی از قدرت‎های بزرگ دنیا تبدیل کرده است ثمره خون شهدا و ایثارگری جانبازان و آزادگان ماست و خون آنها کشور ما را بیمه کرده است.

سلیمانی در ادامه به وضعیت اشتغال ایثارگران اشاره و تصریح کرد: در حوزه اشتغال ردیف استخدامی ایثارگران مسیر خود را طی کرد و هر چه که در توانمان بود کمک کردیم.

وی همچنین دیدار با خانواده شهدا را از افتخارات خود و مسئولان دانست و خاطر نشان کرد: دیدار با خانواده شهدا از مهم‌ترین برنامه‎های استانداری است و به صورت مکرر انجام می‎شود.

استاندار چهارمحال و بختیاری در پایان به برگزاری کنگره بزرگ شهدای استان اشاره کرد و افزود: در خصوص برگزاری کنگره کارهای خوبی انجام شده و کارهایی هم در حال انجام است و همدلی و همزبانی دستگاه‎ها را در این خصوص به وضوح می‏توان دید.

captcha