مهدی قرهشیخلو، رئیس سازمان دارالقرآن الکریم در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) با اشاره به برگزاری اردوی استعدادهای درخشان قرآنی که از دو سال پیش توسط این سازمان آغاز شده است، گفت: اردوی استعدادهای درخشان قرآنی را در یک برنامه سه ساله دیده بودیم که امسال سال سوم آن است و طی دو سال گذشته هر سال دو دوره از این اردوها برگزار شده است.
وی با بیان اینکه پنجمین دوره از این اردوهای آموزشی نیز نیمه شهریورماه برگزار خواهد شد، افزود: این اردوها را با 100 نفر از نوجوانان آغاز کردیم که این نوجوانان با استعداد قرآنی در هر دوره از این اردوهای آموزشی گرد هم آمده و آموزشهای تخصصی را دریافت کردند.
قرهشیخلو با عنوان این مطلب که بنا داریم اردوی استعدادهای درخشان قرآنی را به صورت متمرکز و استانی برگزار کنیم، گفت: طرحی در معاونت آموزش و پژوهش سازمان دارالقرآن الکریم آغاز شده است که بر این اساس، اردوهای آموزشی از این پس به صورت استانی و با حضور نوجوانان با استعداد قرآنی هر استان برگزار میشود تا از این طریق نوجوانان با استعداد در استانها نیز شناسایی شوند؛ چرا که در این صورت آمار نوجوانانی که آموزش میبینند تنها محدود به 100 نفری که به صورت کشوری حضور پیدا میکنند، نمیشود.
وی ادامه داد: اگر اردوهای استعدادهای درخشان قرآنی در سطح استانها برگزار شود جمعیت قابل توجهی را در سطح کشور خواهیم داشت و در این صورت میتوانیم افرادی که واقعاً دارای ویژگیهای ممتاز بوده و آمادگی خاصی برای پذیرش آموزشهای قرآنی دارند را انتخاب و کارهای آموزشی متمرکز، ویژه و خاص برای آنها انجام دهیم.
قرهشیخلو با اشاره به راهاندازی نرمافزار آموزش مجازی سازمان دارالقرآن الکریم که به زودی انجام خواهد شد، اظهار کرد: در صورتی که این نرمافزار راهاندازی شود برگزاری اردوی استعدادهای درخشان قرآنی دیگر محدود به 50 یا 100 نفر نخواهد بود و ممکن است دورههایی با حضور 500 نفر از نوجوانان نیز برگزار شود.
وی با ابراز امیدواری از اینکه منابع لازم برای برگزاری اردوهای استانی هر چه زودتر تأمین شود، افزود: نگاه ما در برگزاری این اردوها انجام یک کار کیفی و خوب است و قصد داریم کمک کنیم تا استانها کارهای کیفی خوبی در این زمینه انجام دهند؛ البته استانها و شرکتکنندگان نیز نباید نگاهشان خیلی به مرکز باشد و باید تلاش کنند این اردوها را به صورت خودجوش برگزار کنند.
وی یادآور شد: ما در استانها، اساتید قرآن خوب، کارآمد و باتجربهای داریم که باید در این اردوهای آموزشی به کار گرفته شوند، علاوه بر آن با راهاندازی نرمافزار آموزش مجازی قرآن این امکان فراهم میشود تا استانها با اساتید حاضر در تهران نیز ارتباط داشته باشند و بتوانند از تجربیات آنها نیز بهرهمند شوند.
رئیس سازمان دارالقرآن الکریم در پایان عنوان کرد: با توجه به سفرها و ارتباطاتی که با استانها دارم تقریباً در همه استانها، نوجوانان بااستعداد قرآنی وجود دارد که باید عدالت آموزشی نیز برای آنها وجود داشته باشد و نوجوانان در تمامی استانها باید از امکانات و آموزشهای تخصصی لازم استفاده کنند.