کد خبر: 3337997
تاریخ انتشار : ۱۱ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۵:۱۷

محمدحسین نیرومند؛ مدیرعامل جدید انجمن سینمای انقلاب و دفاع مقدس شد

گروه هنر: پس از پایان یافتن دوران مدیریت محمدرضا شرف‌الدین، محمدحسین نیرومند صبح امروز در قالب یک برنامه رسمی معارف، به سمت مدیرعاملی انجمن سینمای انقلاب و دفاع مقدس منصوب شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) محمدحسین نیرومند، صبح امروز یکشنبه 11 مرداد به طور رسمی مدیریت انجمن سینمای انقلاب و دفاع مقدس را پس از پایان یافتن دوران مدیریت محمدرضا شرف‌الدین بر این انجمن، به عهده گرفت.
محمدحسین نیرومند در برنامه معارفه خود که صبح امروز یکشنبه 11 امرداد در بنیاد فرهنگی روایت برگزار شد گفت: فهرست بلند و انتظارات مدیرعامل بنیاد فرهنگی روایت، کار را بسیار سخت می کند؛ ژانر سینمای دفاع مقدس مورد نظر رهبر انقلاب است و باید به سینمای تراز انقلاب اسلامی برسیم تا مطلوب نظر رهبری تأمین شود.
وی ادامه داد: نمی‌شود از سینمای ایران گفت و از سینمای دفاع مقدس نگفت، انجمن باید جایی برای عملیاتی شدن تئوری‌های شهید آوینی باشد و این انتظار را داریم که ریاست محترم بنیاد فرهنگی روایت تمام قد از انجمن و ما حمایت کند.
یادآور می‌شود، انجمن سینمای انقلاب و دفاع مقدس از جمله تشکل‌های سینمایی است که از بدو راه‌اندازی، مدیریت‌های مختلفی از میان سینماگران متعهد و انقلابی را تجربه کرده و در ادوار گذشته همواره حامی مالی و معنوی بسیاری از تولیدات سینمای دفاع مقدس و رویدادهایی چون جشنواره فیلم دفاع مقدس و یا همان «مقاومت» بوده است.

captcha