منصور آرامی، عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن (ایکنا)، با اشاره به فرارسیدن سالگرد تشکیل جهاد دانشگاهی اظهار کرد: از افتخارات من این است که حدود 5 سال در جهاد دانشگاهی حضور داشتم و خدمت کردهام.
وی افزود: جهاد دانشگاهی از نهادهایی است که خیر و برکات بسیاری برای رشد و پیشرفت محیط علمی و دانشگاهی کشور دارد.
منتخب مردم بندرعباس خاطرنشان کرد: آن زمانی که دانشگاههای ما بعد از پیروزی انقلاب اسلامی تازه شکل گرفته بودند و هیچ نهاد و ارگانی، روحیه و فضایی برای فعالیتهای فرهنگی و تحقیقاتی و علمی در دانشگاهها نداشت جهاد دانشگاهی شکل گرفت و این بار را هم در حوزه فرهنگی و هم در حوزه علمی و تحقیقاتی به دوش کشید و کارهای بسیار مؤثر و خوبی انجام داد.
وی با اشاره به فعالیتهای گسترده پژوهشگاه رویان گفت: اولین کارهای تحقیقاتی جهاد در این مرکز پژوهشی انجام شد و پس از آن فعالیتهای متعدد دیگری در حوزههای مختلف انجام شد؛ آن هم در دهه شصتی که چنین فضایی در کشور وجود نداشت.
آرامی ادامه داد: امروزه دانشگاههای کشور هر یک مراکز رشد و پارکهای تحقیقاتی دارند و فضا برای ورود به عرصههای علم وجود دارد اما جهاد دانشگاهی در آن دوره به تنهایی این بار را بر دوش کشیده بود.
این نماینده مجلس نهم اظهار کرد: من امیدوارم همانطور که جهاد دانشگاهی در گذشته نقشآفرینی میکرد امروز نیز با کمک دولت بتواند به عنوان یک نهاد انقلابی به رشد و پیشرفت علم و تحقیقات کشور کمک کند.
وی با بیان اینکه باید در دانشگاهها کارهای جهادی انجام شود، گفت: دانشگاهها به دو حوزه فعالیتهای علمی و فرهنگی نیاز دارند؛ در حوزه علمی کارهای خوبی انجام شده است اما باید توجه بیشتری به حوزه فرهنگی شود.
آرامی افزود: باید در جهاد دانشگاهی شاخصهای فرهنگی تببین و شخصیتهای فرهنگی بزرگی تربیت شوند تا رکن رکین فرهنگ در دانشگاهها شوند و به رشد فرهنگی دانشگاهها کمک کنند.
منتخب مردم بندرعباس تصریح کرد: جهاد دانشگاهی میتواند در حوزه فرهنگی کار جهادی انجام دهد؛ امری که امروز دانشگاههای ما نیاز مبرم به توسعه آن دارند.