کد خبر: 3339984
تاریخ انتشار : ۱۷ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۱:۳۹
حجت‌الاسلام سلیمانی بیان کرد:

ضرورت اقدامات وسیع در تعمیق باورهای دینی/ پرهیز از شتابزدگی در پاسخ به هتک حرمت‌ها

گروه ادب: دبیر هیئت علمی ادبیات طلاب سراسر کشور گفت: در مقابله با هجمه‌های دشمنان اسلام در برنامه‌ریزی‌ و طراحی اقدامات متنوع برای هتک حرمت به ساحت پیامبر اسلام(ص)، باید در گام نخست به تعمیق باورهای دینی خود در داخل و نیز خارج از کشور بپردازیم.

به تازگی اتحادیه معلمان دانمارکی اعلام کرد که تمایل دارد کاریکاتورهای توهین‌آمیزی علیه پیامبر اسلام(ص) را در شیوه‌ها و کتب درسی بگنجاند. رئیس این اتحادیه برای توجیه این موضوع ادعا کرد که این کاریکاتورها در شناخت وجود رابطه بین مسائل دینی، اجتماعی و سیاسی کمک کننده خواهد بود. در همین حال، برخی از سیاستمداران دانمارکی حمایت خود را از این پیشنهاد اعلام کرده‌اند.

در همین راستا خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) با حجت‌الاسلام والمسلمین روشن سلیمانی، شاعر آیینی و دبیر هیئت علمی ادبیات طلاب سراسر کشور به گفت‌وگو نشسته است. وی با اشاره به مطرح شدن پیشنهاد گنجاندن درس ادبیات آیینی با محوریت پیامبر اعظم(ص) در کتب درسی مدارس و دانشگاه‌ها گفت: در نفس خوبی این طرح شکی نیست، ولی باید در این زمینه در گام نخست به برنامه‌ریزی برای تعمیق باورهای دینی با همکاری نهادها و بخش‌های مختلف اقدام شود.

حجت‌الاسلام سلیمانی افزود: باید در قالب یک کارگروه تیمی از کارشناسان و هنرمندان دینی در کنار شاعران و نویسندگان همچنین روانشناسان و جامعه‌شناسان به تصمیم‌گیری اساسی برای نحوه اجرای برنامه‌های عمیق و پرمحتوا برای گروه‌های مختلف پرداخته شود. 
اسلام دین صلح و دوستی است
دبیر هیئت علمی ادبیات طلاب سراسر کشور تصریح کرد: باید در هتک حرمت‌هایی که از سوی دشمنان اسلام به ائمه معصومین(ع) و پیامبر اکرم(ص) وارد می‌شود با هوشیاری و استفاده از ابزارهای دفعی هم‌تراز آنها وارد شویم. به عبارت دیگر باید بتوانیم پاسخ توهین‌های شعری را با ادبیات و توهین‌هایی که بر پایه هنر و با ابزارهای هنری چون کاریکاتور صورت می‌گیرد نیز باید با استفاده از گرافیک و کاریکاتور و امثال آن داده شود.

وی بیان کرد: در عین حال باید دقت شود که اسلام هیچ دشمنی با سایر دین‌ها و آیین‌ها ندارد و هر اندازه که معتقدان ظاهری دین‌های دیگر به دین اسلام و پیامبر ما توهین کنند، ما به دین‌های دیگر بی‌حرمتی نمی‌کنیم و اسلام دین صلح و دوستی و حق‌باوری است.
حجت‌الاسلام سلیمانی گفت: از سوی دیگر نباید پاسخ ما به هتک حرمت‌ها تنها دفعی باشد، بلکه باید در گام نخست به تعمیق باورهای دینی خود در داخل و نیز خارج از کشور بپردازیم که این بهترین مبارزه با هجمه‌های دشمنان است.
وی تصریح کرد: در عصر ارتباطات ما با مخاطبان جهانی مواجه هستیم و باید علاوه بر اقدامات داخلی در بخش برون‌مرزی نیز فعالیت مناسب و هشیارانه‌ای داشته باشیم.
ضرورت پرهیز از شتابزدگی در پاسخ به هتک حرمت‌ها
حجت‌الاسلام سلیمانی تاکید کرد: برای پاسخ مناسب به هتک حرمت‌ دشمنان اسلام به ساحت پیامبر اکرم(ص) نباید به صورت شتابزده و سطحی عمل شود، بلکه لازم است کارگروهی از ادبا، کارشناسان مسائل آموزشی و حوزه دین، همچنین جامعه‌شناسان و روان‌شناسان خبره تشکیل شود تا بهترین برنامه‌ها در حوزه‌های مختلف تدوین شوند و اسلام نیز به بهترین نحو به خارج از مرزها شناسانده شود. شخصیت والا و تاثیرگذار پیامبر اسلام(ص) نباید با ناآگاهی ما در ارائه اطلاعات مورد هجمه دشمنان واقع شود.

captcha