کد خبر: 3340126
تاریخ انتشار : ۱۷ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۵:۰۹
رجبی عنوان کرد:

حساسیت بالای فعالیت در خبرگزاری‌های دینی/ تلاش کردیم در ایکنا مرجع باشیم

گروه جامعه: جهادگر نمونه بخش فرهنگی جهاد دانشگاهی در سال ۹۴ با اشاره به سختی مضاعف خبرنگاری در خبرگزاری‌ بین‌المللی و دینی، تصریح کرد: آنچه که خبرنگار باید به عنوان خبر قرآنی و دینی مخابره کند باید دقیق و با رعایت جوانب امانتداری باشد.

مریم رجبی، جهادگر نمونه بخش فرهنگی جهاد دانشگاهی در سال 94 در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) ضمن تبریک روز خبرنگار، در پاسخ به این سؤال که کار در یک خبرگزاری بین‌المللی و تخصصی دینی چه تفاوت‌هایی با کار خبری در سایر خبرگزاری‌ها دارد؟ گفت: حرفه خبرنگاری از جمله مشاغلی است که باید صداقت، امانت و عدالت در آن به درستی حفظ شود؛ خبرنگاران وظیفه دارند تا با حضور در صحنه یا از روش‌های معتبر و مرسوم، اخبار دقیق و درستی از رویدادهای اجتماعی، اقتصادی، هنری، ورزشی، فرهنگی، سیاسی و بین‌المللی متناسب با حوزه فعالیت خود گردآوری، تنظیم و اطلاع رسانی کنند.

وی ادامه داد: خبرنگاران باید به دور از تعلقات حزبی و سیاسی تنها به اطلاع رسانی درست در چارچوب قوانین و قواعد حاکم بر جامعه بپردازد؛ بدون شک فعالیت در یک خبرگزاری بین‌المللی و تخصصی قرآنی و دینی با توضیحاتی که گفته شد بسیار حساس‌تر خواهد بود زیرا آنچه که خبرنگار باید به عنوان خبر قرآنی و دینی مخابره کند باید دقیق و با رعایت جوانب امانتداری باشد.

مدیر زبان‌های خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) تصریح کرد: این حساسیت در بخش بین‌الملل بیشتر به چشم می‌خورد زیرا در این بخش ما با طیف گسترده‌ای از سازمان‌های اسلامی، نهادهای مذهبی و شخصیت‌های برجسته دینی سرو کار داریم و اگر قصوری در کار خبرنگار دیده شود به مرور زمان اعتماد افراد از خبرگزاری سلب خواهد شد و دیگر به آن به عنوان یک مرجع نمی‌نگرند.

وی عنوان کرد: از زمانی که کار را به عنوان خبرنگار بخش انگلیسی در خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) در سال 83 شروع کردم تا به امروز که به عنوان مدیر زبان‌های ایکنا مشغول فعالیت در ساحت مقدس قرآن هستم، تمام تلاشم بر این بوده که نهایت امانتداری را در مخابره اخبار در حوزه بین‌الملل و به دنبال آن ترجمه اخبار به سایر زبان‌های ایکنا داشته باشم.

اول همسر و مادر هستم بعد خبرنگار

رجبی در پاسخ به این سؤال که شما هم خبرنگار هستید، هم جهادگر و هم همسر و مادر، در کنار هم انجام دادن همه این مسئولیت‌ها و موفق بودن در همه این امور را با اتکا به چه قدرتی کسب کرده‌اید؟ گفت: بنده قبل از این که خبرنگار باشم، یک همسر و مادر هستم، هر کدام از این مسئولیت‌ها به نوبه خود مستلزم وقت گذاشتن و توجه بسیار است، همیشه از خداوند در زندگی مدد خواستم و با امید به این مدد و زیر سایه قرآن بر مشکلات پیش‌رو فائق آمده‌ام، نقش همسرم در ادامه راهم به عنوان یک خبرنگار، یک جهادگر و یک مادر بسیار پررنگ بوده و همیشه در کنار بنده بوده است.

تفاوت کار جهادی با سایر فعالیت‌ها در تداوم و استمرار آن است

وی اضافه کرد: اساساً اگر انسان در انجام کاری، از تمام ظرفیت‌های خود استفاده کند، در واقع یک فعالیت مجاهدانه انجام داده‌ است البته منظور از مجاهدت، این نیست که بیش از ظرفیت خودمان کار کنیم، بلکه آن بخشی از توانایی‌ها و استعدادهای خودمان را که تاکنون به‌کار نبسته‌ایم، به‌کار بگیریم . تفاوت کار جهادی با سایر فعالیت‌ها در تداوم و استمرار آن است؛ در فعالیت جهادی باید از خودگذشتگی نشان داد و همیشه در صحنه حضوری پر رنگ داشت.

جهادگر نمونه بخش فرهنگی جهاد دانشگاهی در سال 94 در پایان گفت: فعالیت در زمینه قرآن برکات فردی و اجتماعی فراوانی در زندگی افراد دارد. قرآن نور است و به زندگی انسان نور، سلامت و عاقبت به خیری می‌بخشد و همه انسان‌ها می‌توانند از این اقیانوس بی‌کران رحمت الهی در مقابله با مشکلات و دشواری‌ها استفاده کنند. فعالیت در سایه قرآن برای بنده نیز برکات فراوانی داشته با مدد به این کتاب آسمانی توانسته‌ام بر مشکلات بزرگ فائق آیم.

captcha