کد خبر: 3340210
تاریخ انتشار : ۱۷ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۷:۳۶

آغاز آموزش‌های مجازی در مؤسسه قرآن و نهج‌البلاغه

گروه فضای مجازی: رئیس مؤسسه قرآن و نهج‌البلاغه گفت: در فضای مجازی تازه ورود کرده‌ایم و به مرور فعالیت‌های‌مان را در فضای مجازی رونمایی می‌کنیم. یک سری متن و محتوایی را آماده کرده‌ایم که به مرور بر روی سایت قرار خواهیم داد.

حجت‌الاسلام محمد رضازاده جویباری، رئیس مؤسسه قرآن و نهج‌البلاغه، در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، با اشاره به تولید محتوای قرآنی در فضای مجازی اظهار کرد: اخیرا فعالیت مجازی را برای دانشجویان رشته علوم قرآن و حدیث در دست داریم مبنی بر اینکه کلاس‌های آمادگی را به صورت مجازی برای این گروه از دانشجویان برگزار خواهیم کرد.

وی افزود: مصوبه‌ای در دو سال گذشته در مجلس تصویب شد مبنی بر اینکه سازمان سنجش موظف شد تا هرساله آزمونی برای حافظان قرآن برگزار کند. در دوره‌های گذشته آزمون جداگانه برگزار می‌شد اما سازمان سنجش تشخیص داد تا پس از آنکه متقاضیان، نمره قبولی و حد نصاب را کسب کردند به سازمان اوقاف معرفی می‌شوند تا آزمون شفاهی هم از آنها گرفته شود.

رئیس مؤسسه قرآن و نهج‌البلاغه تصریح کرد: اولین کار این بود که این متون رشته علوم و قرآن و حدیث را از طریق کارشناسان با رویکرد کنکور آماده کردیم و 11 کتاب را تهیه و در اختیار علاقمندان گذاشتیم و در نهایت کلاس‌های آمادگی فشرده را برگزار می کردیم.

برگزاری کلاس‌های مجازی در دستور کار قرار گرفت

وی ادامه داد: به دلیل آنکه امکان برگزاری این کلاس‌های قرآنی در کشور فراهم نیست، سعی داریم بخش مجازی را فعال کنیم و برگزاری کلاس‌های مجازی را در دستور کار قرار دهیم.

محمدزاده جویباری اظهار کرد: امیدواریم بتوانیم تا دو ماه دیگر و پیش از برگزاری آزمون بهمن ماه این محتوا را در سایت قرار دهیم تا متقاضیان به صورت مجازی در کلاس‌ها شرکت کنند.

وی بیان کرد: در فضای مجازی تازه ورود کرده‌ایم و به مرور فعالیت‌های‌مان را در فضای مجازی رونمایی می‌کنیم. یک سری متن و محتوایی را آماده کرده‌ایم که به مرور بر روی سایت قرار خواهیم داد.

این کارشناس فضای مجازی تصریح کرد: آزمون‌هایی را برگزار می‌کردیم که ثبت نام و برگزاری آن از طریق فضای مجازی امکان‌پذیر بود.

وی یادآور شد: حضور در کلاس‌های حضوری به دلایل مختلف امکان‌پذیر نبوده بلکه هزینه‌بر است. به ویژه رفت و آمد برای افراد به سختی انجام می‌شود اما امروزه فناوری این مشکلات را برطرف کرده و به راحتی می‌توان با برگزاری کلاس‌های مجازی، امکان فراگیری آموزش‌های قرآنی را فراهم کرد.

در تولید نرم‌افزار محدودیت داشتیم

رئیس مؤسسه قرآن و نهج‌البلاغه تصریح کرد: مؤسسه در حوزه نرم‌افزار تا اندازه‌ای فعالیت‌های محدودی داشته است و تنها دو نرم‌افزار قرآنی و نهج‌البلاغه را تولید کرده‌ایم.

وی با اشاره به برگزاری آموزش‌های مجازی قرآن تصریح کرد: اخیرا جلساتی مبنی بر برگزاری آموزش‌های مجازی قرائت قرآن را کرده‌ایم و قرار بر این شد تا از اساتیدی برای موضوع تدریس بهره‌مند شویم. هنوز این طرح را اجرایی نکرده‌ایم و تنها صحبت‌هایی با اساتید اهل فن شده است.

رضازاده جویباری اظهار کرد: در کلاس‌های مجازی، دانشجویان می‌توانند قرآن را قرائت کنند و اساتید مربوطه ایرادها را بگویند و نکات مهم را مطرح کنند. امیدواریم بتوانیم هرچه سریعتر این ظرفیت‌ها را ایجاد کنیم.

captcha