کد خبر: 3341699
تاریخ انتشار : ۲۱ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۶:۰۱
با هدف تقویت تعاملات انجام گرفت؛

جلسه مشترک اتحادیه مؤسسات قرآنی لرستان و همدان برگزار شد

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: جلسه مشترک مدیران عامل اتحادیه‌های مؤسسات قرآنی ـ مردمی استان‌های لرستان و همدان، ۱۹ مردادماه برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، جلسه مشترک حجت‌الاسلام مهدی امیدیان، مدیرعامل اتحادیه مؤسسات قرآنی ـ مردمی لرستان با هاشم سعیدی‌شکوه، مدیرعامل اتحادیه قرآنی ـ مردمی همدان در این استان برگزار شد.

این جلسه که در راستای تقویت تعاملات، تبادل اطلاعات و تجربیات مؤثر برای ارتقای کمی و کیفی فعالیت‌های هر دو اتحادیه تشکیل شد، با حضور سعیدی، رئیس هیئت مدیره این اتحادیه و غلامرضا فرهادی مژده مسئول دارالقرآن ‌اداره‌کل تبلیغات اسلامی همدان همراه بود.

در جلسه فوق مقرر شد تا ظرفیت اتحادیه استان همدان که اتحادیه غنی است برای سایرنهادها و دستگاه‌های استان برای بهره‌مندی بهتر و بیشتر از آن پتانسیل‌ها، تشریح شود تا سایر دستگاه‌های استانی نیز برای اجرای برنامه‌های قرآنی از این توانمندی بهره‌مند شوند.

همچنین به ضرورت تبیین جایگاه و عملکرد اتحادیه مؤسسات قرآنی استان همدان در سطح استان باید با حمایت‌های ادارات تبلیغات اسلامی استان و دارالقرآن الکریم همدان که نقشی مؤثر در شوراهای اداری استان دارند، پرداخته شد.

captcha