بهزاد هژبری، رئیس سابق هیئت مدیره اتحادیه مؤسسات قرآنی ـ مردمی استان اردبیل در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) با بیان اینکه حدود شش ماه پیش با رأیگیری که صورت گرفت بهعنوان رئیس هیئت مدیره اتحادیه مؤسسات قرآنی ـ مردمی اردبیل انتخاب شدم، گفت: بهدلیل مشکلات ایجاد شده در روند کار اتحادیه و مشکلاتی که با ادارهکل تبلیغات اسلامی استان بهوجود آمده است چند روز پیش استعفا دادم.
نفر اول مسابقات بینالمللی حفظ کل جمهوری اسلامی ایران در سال 1392 افزود: طی چند ماهی که بهعنوان رئیس هیئت مدیره مشغول به کار بودم هیچگونه استقلالی برای اجرای برنامهها در مسائل اجرایی، مالی و... نداشتم و با وجودی که براساس قانون رئیس هیئت مدیره باید حق تصمیمگیری و تمامی امور با مشارکت اعضا داشته باشد اما ادارهکل تبلیغات اسلامی استان اردبیل این اجازه را به هیچ عنوان به من نداد.
حق امضا نداشتم
هژبری ادامه داد: یکی از مشکلاتی که در این ماهها داشتم بر سر مسائل مالی و دستهچک اتحادیه بود که در این دستهچک، حق امضا نداشتم و حق امضا با مدیرعامل اتحادیه که چندین سال است تغییر نکرده و هرسال با حمایت رئیس ادارهکل تبلیغات اسلامی استان اردبیل جایگاه خود را تثبیت میکند است و امضای بعدی نیز با ریاست ادارهکل تبلیغات استان است.
وی در ادامه گفت: در حالی که تمامی اعضای هیئت مدیره اتحادیه موافق با تغییر مدیرعامل اتحادیه هستند اما اداره تبلیغات اسلامی استان این اجازه را نمیدهد و چند سالی است که یک نفر را بهعنوان مدیرعامل انتخاب میکند و تمامی تصمیمگیریها هم توسط اداره تبلیغات اسلامی و مدیرعامل صورت میگیرد و در واقع رئیس هیئت مدیره و اعضای اتحادیه فقط حضور فیزیکی دارند.
اجازه هیچ کاری به من داده نشد
وی با ابراز گلهمندی خود از اینکه رئیس هیئت مدیره اتحادیه موسسات قرآنی ـ مردمی اردبیل حق هیچگونه تصمیمگیری و اظهارنظر ندارد، گفت: طی شش ماهی که بهعنوان رئیس هیئت مدیره بودم اجازه هیچ کاری به من داده نشد و هر زمانی که خواستم تغییراتی در جهت بهبود وضعیت و شرایط موجود انجام دهم اجازه این کار را به بنده ندادند و عنوان کردند که بگذارید همان وضعیت قبلی باقی بماند؛ این در حالی است که طبق قانون ادارهکل تبلیغات اسلامی استان فقط باید بهعنوان ناظر باشد و بر امور اتحادیه نظارت کند نه اینکه تمامی امور مالی و اجرایی را در دست بگیرد.
هژبری عنوان کرد: مشکلی که بنده طی شش ماه گذشته داشتم مشکلی است که رؤسای پیشین هیئت مدیره اتحادیه مؤسسات قرآنی ـ مردمی اردبیل نیز داشتهاند و طی چند سال گذشته هر کسی که بهعنوان رئیس هیئت مدیره انتخاب شده به این دلیل که اجازه تصمیمگیری در امور اجرایی و حق امضا در امور مالی نداشته است، استعفا داده است.
استعفای رؤسای پیشین هیئت مدیره
وی یادآور شد: زمانیکه مخالفت خود را با روند برخورد ادارهکل تبلیغات اسلامی با اتحادیه اعلام کردند افرادی که پیش از این بهعنوان رئیس هیئت مدیره بودند و استعفا دادهاند به بنده عنوان کردند که این مخالفتها بیفایده است و به هیچ نتیجهای نمیرسی اما با این حال بنده تلاش خود را کردم که در نهایت به هیچ نتیجهای نرسیدم و اجازه ندادند که در اتحادیه کار کنم و مجبور به استعفا شدم.
وی ادامه داد: یکی از دلایلی که مسئول ادارهکل تبلیغات اسلامی برای ندادن حق امضا در امور مالی به بنده مطرح میکند این است که شماره ثبت من نیامده است که اگر اینطور باشد پس چرا رؤسای سابق که شماره ثبت داشتند باز هم حق امضا در امور مالی نداشتند؟
این حافظ کل قرآن کریم یادآور شد: مهمترین مسئله من با اتحادیه شفافسازی مسائل مالی بود چراکه متأسفانه شاهد بیعدالتیهایی در ادارهکل تبلیغات اسلامی بودم اما آنها میگفتند ما به هیئت مدیره اعتماد نداریم و کارها را خودمان پیش میبریم.
احسنت به این غیرتش که نتونسته تحمل کنه
اقای هزبری احساساتی عمل کرده است 90درصدصرفاادعااست
دارالقران است نه اداره کل
هزبری تنهامحورعمل کردگروه موافق نبودند
اقای هزبری درجامعه القران همین کارکرد
درجلسه سه بارازمدیرعامل عذرخواهی کردوگفت .....کردم
سلام
شما یکی از افتخارات مایی که جامعه قرانی معنا گرا قطعا پشتیبان تواند وباید بدانی آن جامعه ای که تو بدان امید بسته بودی پول گرا خودرای قدرت گرا پارتی گرا و... است.
خدا راشکر کن که حقایق برشما آشکارگردید .
قدر خود را بدان وبدانچه خداون امر بان کرده انجام تکلیف نما. یاعلی مم.
حب ریاست و قدرت را ولش کن که در شان تو و خانواده ات نیست...
چون تا وقتی اینجور مسایل علنی نشه ،سیستم اداری اصلاح نمیشه
واقعا که بیکارید!!!........
این فکر غلطی هست که متاسفانه بعضی ها هنوز درگیرشن،
بنده خودم شاهدم که آقای هژبری با تمام اخلاص وارد عرصه قرآن شده اند.
اگر حب ریاست داشتند انتقاد نمیکردند و در رئیس هیأت اتحادیه موسسه ات قرآنی باقی می ماندند.
آقای هژبری نیازی به مقام دنیوی ندارد.
این مسئله رو خود آقای ستوده هم می دانند که آقای هژبری حب ریاست ندارند.
یاعلی
ایشان مسوول موسسه بیشگامان راه سعادت هستندتلاش بسیارخوبی دارند
رییس سازمان دارالقران کشوربخانفربرترشدن ایشان مبلغ ده میلیون تومان ازموسسه ایشان حمایت کردند
جلسات مشکل راحل خواهد دارالقرن وموسسات همیشه نقدونظرنسبت به هم دارندماسعی خواهیم کردحل گردد
دوستان هیچ موقع قضیه رایک طرفه نگاه نکنندصرف نفراول بین المللی بودن دلیل برحق بودن نیست
با توجه به اینکه برخی از نظرات با خبر درج شده هیچ ارتباطی ندارد و فقط بعضی از فرصت طلبان میخواهند از آب گل الود ماهی بگیرند خواهشمند است در صورت امکان نظر ردیف شش را با عنوان «از شاهدان اداره ی که معاون اداری و مالی... نوشته شده را حذف کنید با تشکر
برادر هژبری اگر انسان کار را برای خدا،رضای خدا و خدمت بی منت به خلق الله انجام دهد هم از ثواب و اجر آن و هم از رضایت الهی برخوردار می شود ولی اما هر کاری که نفس آن برای رضای خدا نباشد محکوم به شکست است.
یَهْدی بِهِ اللَّهُ مَنِ اتَّبَعَ رِضْوانَهُ سُبُلَ السَّلامِ وَ یُخْرِجُهُمْ مِنَ الظُّلُماتِ إِلَى النُّورِ بِإِذْنِهِ وَ یَهْدیهِمْ إِلى صِراطٍ مُسْتَقیمٍ
اگر به بعضی از کلمات یا جمله های این خبر توجه کنیم مثلا «حق امضا نداشتم» یه کمی ذهن ادمی به جاهای دیگر مثلا جایگاه ریاستی سوق می دهد ضمنا به نظر من علاقه به امضا با تکبر و غرور هم همراه است.
یا جمله اجازه هیچ کاری را به من نمی دادند از انصاف بدور است چون انسان نباید هر چیزی را بصورت مطلق بیان کند چرا که اولا عضو اتحادیه بود ثانیا در تمام جلسات حضور داشتید ثالثا صورتجلسه امضا می کردید برای انجام کار که خود نیز ملزم به اجرای آن بودید و ....
پایان سخن اینکه وجدان تنها محکمه ی است که نیاز به قاضی القضات ندارد انتقاد از شخص و اداره در راستای پیشبرد اهداف خیلی خوب است اما بر اساس اصول و قاعده و مهمتر از همه سازنده بودنش ولی انتقاد اگه از باب کینه و ناراحتی باشد هم انسان مرتکب گناه می شود و هم برای طرف مقابل چندان اهمیت ندارد.