
به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از خراسان جنوبی، مولوی سیداحمد عبدالهی، امامجمعه اهل سنت درمیان روز گذشته، 25 خردادماه در مراسم تجلیل از آزادگان درمیان ضمن گرامیداشت ۲۶ مردادماه، سالروز بازگشت آزادگان به میهن اسلامی، گفت: سلامت و عزت یک جامعه در پرتو امنیت است و بدون امنیت نه دین و نه اسلام داریم.
وی با بیان اینکه آزادگان در مدت اسارت خود شهامتها و از خود گذشتگیهای زیادی از خود نشان دادهاند، افزود: آزادگان همه سختیها را با اهداف الهی و مقدسی تحمل میکردند.
امامجمعه اهل سنت درمیان بیرون کردن متجاوز از میهن اسلامی را افتخار بزرگ برای نظام اسلامی دانست و عنوان کرد: کسانی که اعتقاد به باورهای دینی دارند، حاضرند سر بدهند و سر در مقابل دشمن خم نکنند.
مولوی عبدالهی ادامه داد: آزادگان از جمله انسانهای از خودگذشتهای بودند که تا آخرین توان از مرزهای کشور دفاع کردند و تقدیر خداوند این بود که مدتی به چنگال دشمن دچار شوند.
وی آزادگان را سفیران جمهوری اسلامی در کشور عراق دانست و یادآور شد: هشت سال دفاع مقدس از جمله شرایط ناگوار و تلخی بود که برکات زیادی در آن نهفته بود.
امامجمعه اهل سنت درمیان با اشاره به اینکه آزادگان در مدت اسارت خود سختیها را تنها با یک هدف مقدس و الهی تحمل میکردند، یادآور شد: باید شهامت و پایداری و باورهای شهدا و آزادگان را برای نسل جوان بازگو کنیم.