کد خبر: 3345274
تاریخ انتشار : ۲۶ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۴:۳۸

بیشتر مساجد روستایی خراسان‌ شمالی فاقد روحانی هستند

گروه فعالیت‌های قرآنی: رئیس امور ساماندهی مساجد استان خراسان‌ شمالی گفت: در حال حاضر بسیاری از مساجد روستایی این استان به دلیل کمبود مبلغ، فاقد روحانی هستند.

حجت‌الاسلام افشین‌فر، رئیس امور ساماندهی مساجد خراسان‌ شمالی در گفت و گو با خبرگزاری بین المللی قرآن (ایکنا)از خراسان‌ شمالی، اظهار کرد: از مجموع یک هزار و 100 مسجد موجود در سطح استان، بخش قابل توجهی از مساجد روستایی روحانی ندارند. دلیل عدم وجود روحانی در مساجد استان، کمبود روحانی در خراسان شمالی است.

افشین فر افزود: هم اکنون در 300 مسجد استان امام جماعت وجود دارد که حدود 200 مسجد آن شهری و مابقی روستایی هستند. هم‌اکنون در یک‌دهم مساجد استان نماز صبح و در حدود یک ششم مساجد نیز نماز ظهر و عصر برپا می شود. برپایی نماز مغرب و عشا نیز در یک چهارم مساجد استان در دستور کار قرار دارد.

captcha