
به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از کهگیلویه و بویراحمد، ساسان عباسی، مسئول هماهنگکننده تیم پیوند اعضای دانشگاه علوم پزشکی یاسوج امروز، یکم شهریور در جمع خبرنگاران از کسب رتبه سوم کهگیلویه و بویراحمد بعد از استانهای تهران و فارس در زمینه اهدای عضو در کشور خبر داد.
وی با بیان اینکه سنت پسندیده اهداء عضو در بین مردم این استان نهادینه شده، اظهار کرد: از ابتدای سالجاری تاکنون اعضای 11 بیمار مرگ مغزی با رضایت خانواده به بیماران نیازمند اهدا شده است.
مسئول هماهنگکننده تیم پیوند اعضای دانشگاه علوم پزشکی یاسوج بیان کرد: از این بیماران 35 عضو برداشت و توسط تیم پزشکی پرفسور ملکحسینی در استان فارس به 30 بیمار نیازمند پیوند داده شد.
عباسی با بیان اینکه کهگیلویه و بویراحمد در سال گذشته رتبه دوم اهدای عضو کشور را به خود اختصاص داد، یادآور شد: سال گذشته با رضایت خانواده اعضای بدن 16 بیمار مرگ مغزی استان با رضایت خانواده اهدا شد که از این بیماران 65 عضو برداشت شد.