کد خبر: 3351178
تاریخ انتشار : ۰۳ شهريور ۱۳۹۴ - ۰۹:۴۴

دوری از اختلافات و بهره‌گیری از ظرفیت‌ها؛ لازمه حرکت در مسیر توسعه ایران

گروه سیاسی: فرماندار سرایان اظهار کرد: امروزه شاهد افزایش تعاملات میان حاکمیت و مردم هستیم لذا دنبال این هستیم تا ضمن پرهیز از اختلافات و تفرقه با استفاده از تمامی ظرفیت‌ها در مسیر توسعه ایران اسلامی گام برداریم.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان جنوبی، به نقل از روابط عمومی فرمانداری سرایان، کریمی، فرماندار سرایان در جمع مدیران دستگاههای اجرایی شهرستان در نهاد امامت جمعه سرایان با اشاره به برنامه‌ها و وعده‌های دولت گفت: امروزه افتخار می‌کنیم که یکی از بزرگترین وعده‌های دولت در حوزه تعامل با جهان به ثمر نشست و با دیپلماسی فعال دولت، قدرت‌های جهانی حاضر به پذیرش حقوق مسلم ملت ما شده‌اند چرا که دنیا بر نقش تأثیرگذار ایران در معادلات منطقه‌ای واقف گردیده و فهمیده است حربه زور تأثیری ندارد و تنها با گفت‌وگو می‌توان مسائل را حل و فصل کرد.



وی در ادامه ضمن تأکید بر حفظ وحدت در بین مردم و مسئولان بیان کرد: امروزه شاهد افزایش تعاملات میان حاکمیت و مردم هستیم لذا دنبال این هستیم تا ضمن پرهیز از اختلافات و تفرقه با استفاده از تمامی ظرفیت‌ها در مسیر توسعه ایران اسلامی گام برداریم.



وی در ادامه با اشاره به برگزاری دو انتخابات خبرگان رهبری و مجلس شورای اسلامی در اسفندماه گفت : همه باید تلاش کنند تا با آماده‌سازی بستر انتخابات فضایی از شکوه و عظمت و اقتدار نظام را با مشارکت گسترده مردم به‌وجود آوریم.



حجت‌الاسلام یوسف‌پور، امام جمعه موقت سرایان نییز در این جلسه ضمن گرامیداشت هفته دولت و یاد و خاطره شهیدان رجایی و باهنر گفت : دشمن وقتی از تقابل بین مردم نا امید شد به ابزار ترور شخصیت‌ها و مسئولان نظام اقدام کرد تا از این طریق به نظام نوپای جمهوری اسلامی ضربه بزند .



وی یادآور شد: اکنون نیز نقشه دشمنان این است که دشمنی آمریکا و استکبار را با ملت ایران کم‌رنگ جلوه دهند و مردم را در مقابل همدیگر قرار دهند .

captcha