کد خبر: 3351544
تاریخ انتشار : ۰۳ شهريور ۱۳۹۴ - ۲۰:۱۷
در بخش دانشجویان خواهر؛

منتخبان مرحله نهایی مسابقات قرآن دانشگاه آزاد معرفی شدند

گروه فعالیت‌های قرآنی: منتخبان مرحله نهایی مسابقات قرآن دانشگاه آزاد اسلامی در بخش دانشجویان خواهر، عصر امروز، سوم شهریورماه معرفی شدند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، در مرحله پایانی بیستمین دوره مسابقات قرآن و عترت دانشگاه آزاد که از دوم شهریورماه به میزبانی دانشگاه آزاد بروجرد در حال برگزاری است، در بخش دانشجویان خواهر و در رشته قرائت ترتیل،ثمین کرم از کرمانشاه، مریم‌السادات حسینی‌فرد از خراسان رضوی و مریم تقی‌زاده از تهران اول تا سوم شدند.
همچنین در رشته قرائت تحقیق شرمین خان‌محمدی از مرکزی، اعظم غلامی از البرز و سمیرا مهدیان از آذربایجان شرقی اول تا سوم شدند و در رشته حفظ 5 جزء نیز سعیده پیشکار از مازندران، نرگس هاتفی از یزد و مرجان خان‌زادگان از قزوین برگزیده شدند.
بنا بر این گزارش، در حفظ 10 جزء آرزو اسلامی از تهران، مائده عرب از اصفهان و الهه نوروزی از فارس  برگزیده شدند و در حفظ 20 جزء نیز زهرا چراغی از تهران، زهرا علی‌زاده نوقی از کرمان و آمنه فخرایی از خراسان رضوی اول تا سوم شدند.
در حفظ کل نیز مرضیه دانشی‌کهن از تهران، اعظم خیری از مرکزی و زهرا‌السادات میرشفیعی از اصفهان به رتبه‌های اول تا سوم دست یافتند.

منتخبان این دوره از مسابقات قرآن دانشگاه آزاد اسلامی شامگاه امشب، سوم شهریورماه در دانشگاه آزاد بروجرد تجلیل می‌شوند.

یادآور می‌شود، داوران این مسابقات قرآنی در بخش آقایان شهیدی‌پور، ستوده‌نیا، ملکشاهی، رحمانی، معتزآقایی، دغاغله و حسن ربیعان و در بخش بانوان نیز خانم‌ها رحمانی، کاتب، عباسی‌نظری، صریحی‌نژاد و الوندی بودند.

captcha